counter

Κώστας Αντετοκούνμπο: Σε τροχιά γάμου ο μπασκετμπολίστας! Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Κώστας Αντετοκούνμπο: Σε τροχιά γάμου ο μπασκετμπολίστας! Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του
Κώστας Αντετοκούνμπο: Σε τροχιά γάμου ο μπασκετμπολίστας! Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Η ευτυχία του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν κρύβεται, καθώς βλέπει τόσο τα προσωπικά του, όσο και τα επαγγελματικά του να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Ο ίδιος αναδείχθηκε πρωταθλητής του NBA (πρώτος από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο) με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2020 ενώ τον Δεκέμβριο του 2022, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκτός από τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας, διακρίνεται και στην ομάδα της γειτονικής χώρας.

Ερωτευμένος ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο 25χρονος μπασκετμπολίστας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife” και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, περνάει μια όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του, Ντέμης Φιλιππάκου.

Το ζευγάρι μετράει τρία χρόνια κοινής πορείας και την επέτειό του τη γιόρτασε με ένα ρομαντικό γεύμα σε διάσημο εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, με θέα τον Βόσπορο. Οι δύο τους απόλαυσαν ένα μενού ασιατικής κουζίνας.

Μάλιστα, από το περασμένο καλοκαίρι η Ντέμη Φιλιππάκου φορά στο χέρι της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που υποδηλώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και αυτό που απομένει είναι να βρουν την κατάλληλη χρονική περίοδο για να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, επιθυμία του Κώστα Αντετοκούνμπο και της Ντέμη Φιλιππάκου είναι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια και εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς.

Δείτε επίσης! O Κώστας Αντετοκούμπο κούρεψε τον αδερφό του, Γιάννη και έγιναν viral

H Ντέμη Φιλιππάκου είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR