counter

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποιους αποκαλεί "Μαθουσάλες & μούμιες" της τηλεόρασης;

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποιους αποκαλεί "Μαθουσάλες & μούμιες" της τηλεόρασης;
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποιους αποκαλεί "Μαθουσάλες & μούμιες" της τηλεόρασης;

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος τα βάζει με τους ανθρώπους που έχουν πολυετή καριέρα στην τηλεόραση και βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο κανάλι "Ε" και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού για όλα και αναφέρθηκε στις "μούμιες" της τηλεόρασης, όπως είπε χαρακτηριστικά,  ρωτώντας με έντονο ύφος γιατί μετά από 30 χρόνια οι τηλεθεατές ακόμα τους παρακολουθούν. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε χαρακτηριστικά: "Εμείς νέοι είμαστε σε σχέση με τους Μαθουσάλες και τις μούμιες που ακόμα βγαίνουν στην τηλεόραση" και απευθυνόμενος προς τους τηλεθεατές αναρωτήθηκε: "Γιατί τους βλέπετε ακόμα, ποιος είναι ο λόγος, τους βλέπετε 30 χρόνια; Ξεκολλήστε. Δεν σκοτώνουμε τα άλογα όταν γεράσουν ούτε όμως να θεωρούμε ότι τα πράγματα είναι μια διαρκής γεροντοκρατία".  

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην συνέντευξη του με τον Νότη Σφακιανάκη και παραδέχτηκε πως τον πίεσε λέγοντας του πως θα βγάλει μια άδεια καρέκλα λέγοντας πως συμφώνησαν να πάει αλλά δεν πήγε.  

Δείτε το video με τις νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR