counter

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Γιατί είναι είδηση ο γάμος μου; Τώρα είμαι έτοιμος να κάνω πρωινό"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Γιατί είναι είδηση ο γάμος μου; Τώρα είμαι έτοιμος να κάνω πρωινό"
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Γιατί είναι είδηση ο γάμος μου; Τώρα είμαι έτοιμος να κάνω πρωινό"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού με πολιτικό γάμο την Κυριακή 29 Ιουνίου. Ο δημοσιογράφος μίλησε στο FTHIS.GR για την πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και αποκάλυψε λεπτομέρειες της όμορφης μέρας αλλά και τα σχέδιά του από 'δω και πέρα.

Συγχαρητήρια! Ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα!

Προγραμματίζατε καιρό το γάμο; Ναι, ήταν κάτι που θέλαμε να γίνει και να μην το πάρει είδηση κανείς και το καταφέραμε νομίζω. Είχαμε ορίσει ημερομηνία εδώ και καιρό.

Γιατί κάνατε πολιτικό, είναι έγκυος η σύζυγός σας και θέλατε να γίνε κάτι πιο σύντομο; Όχι, δεν είναι έγκυος!  Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο στο Διόνυσο το απόγευμα της Κυριακής. Προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε όσο γινόταν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή μας.

Μετά ακολούθησε γλέντι; Στην πλατεία της Δροσιάς και σε πολύ κλειστό περιβάλλον. Ήταν καλεσμένοι οι πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι μας που χάρηκαν με τη χαρά μας.

Θα κάνετε θρησκευτικό γάμο; Ναι, θέλουμε πολύ και θα γίνει κι αυτό.

Οπότε τώρα είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε κάποιο πρωινό πρόγραμμα, μιας και η σύζυγός σας είναι επίσης δημοσιογράφος! Μετά τους "Σκορδαλιάγκες", έρχονται οι "Μπογδαλιά", θα κατακτήσουμε την πρωινή ζώνη! Βέβαια το λέω εντελώς χιουμοριστικά και το τονίζω! Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ενημέρωση και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον ΣΚΑΪ.

Πόσο καιρό είστε ζευγάρι με τη σύζυγό σας; 4 ζωές! Είναι σαν να την ξέρω άπειρα χρόνια! Είναι 29 ετών, συνάδελφος και είμαστε πολύ καλά μαζί. Συζούσαμε από πριν, οπότε δεν αλλάζει κάτι με το γάμο. Να κάνω όμως μια ερώτηση κι εγώ, χωρίς ίχνος σαρκασμού και πρόκλησης; Γιατί είναι είδηση ο γάμος μου; Ποιον ενδιαφέρει τι κάνω εγώ; Ο κόσμος καίγεται κι ασχολούνται με το δικό μου γάμο;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR