counter

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο λόγος που η σύζυγός του δεν ήθελε να πολιτευτεί

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο λόγος που η σύζυγός του δεν ήθελε να πολιτευτεί
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο λόγος που η σύζυγός του δεν ήθελε να πολιτευτεί

Ο βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Ο πολιτικός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την 8 μηνών κόρη του, αλλά και τη σύζυγό του Ελένη Αθερινού και αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν της ανακοίνωσε πριν από αρκετά χρόνια ότι θέλει να πολιτευτεί.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για την κόρη του

"Με κάνει να αισθάνομαι πληρότητα. Αυτό το συναίσθημα δεν περίμενα ότι θα το ζήσω ποτέ. Όταν γυρνάω στο σπίτι το βράδυ, που δυστυχώς αυτές τις μέρες είναι πολύ αργά, νιώθω ευτυχία. Μου λείπει η κόρη μου αυτές τις ημέρες. Όλο τον υπόλοιπο καιρό, προσπαθώ και περνάω χρόνο μαζί της, αναλαμβάνω καθήκοντα".

Διαβάστε επίσης - Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η εντυπωσιακή σύζυγος του βουλευτή & το επάγγελμά της

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για την σύζυγό του Ελένη Αθερινού

"Είναι το στήριγμά μου σε όλη μου την προσπάθεια, παρότι στην αρχή, όταν της ανακοίνωσα πριν χρόνια, δεν ήμασταν παντρεμένοι τότε, είχαμε μια σχέση, ότι θέλω να κατέβω για βουλευτής, μου έλεγε ότι αυτός ο χώρος είναι εντελώς σάπιος, μην πας εκεί, θα φθαρείς, θα γίνεις μια απ' τα ίδια και προσπαθώ και σε εκείνη καθημερινά να της δείξω, ότι δεν είμαι μια απ΄ τα ίδια. Δηλαδή το καθημερινό αγγελάκι που έχω δίπλα μου, η φωνή της συνείδησής μου, είναι σε μεγάλο βαθμό η Ελένη η γυναίκα μου και την ευχαριστώ γι΄ αυτό". 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο BreakFast@Star:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR