counter

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του βουλευτή & το επάγγελμά της

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του βουλευτή & το επάγγελμά της
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του βουλευτή & το επάγγελμά της

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας.

Να αναφέρουμε, επίσης, ότι Ιανουάριο του 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έχει στο πλευρό του μια εξίσου εντυπωσιακή με εκείνη σύζυγο, η οποία έχει επίσης σπουδές στη Νομική!

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η γοητευτική σύζυγός του

Ο Κωνσταντίνος Κυρακάκης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Ελένη Αθερινού το 2020. Η σύζυγός του, με καταγωγή από το ακριτικό Καστελλόριζο, έχει σπουδάσει νομική σε Αθήνα και Λονδίνο. Η Ελένη Αθερινού, είναι δικηγόρος σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ενώ έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στις Βρυξέλλες αλλά και σε μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρία ως νομικός σύμβουλος.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες όταν εκείνη εργαζόταν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και εκείνος βρισκόταν συχνά εκεί λόγω πολιτικών υποχρεώσεων, αλλά το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησε αρκετά χρόνια αργότερα γιατί όπως έχουν αποκαλύψει τότε ήταν και οι 2 σε άλλες σχέσεις. 

Η κόρη που έχουν ο Κωνσταντίνος Κυρακάκης και η σύζυγός του γεννήθηκε δυο χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2022. Μάλιστα είναι και οι δύο εξαιρετικά φιλόζωοι, αφού έχουν έναν γερμανικό ποιμενικό, τη Νάλα.

Τόσο η Ελένη Αθερινού, όσο και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης λατρεύουν τα ταξίδια σε πολύ μακρινούς προορισμους (Περού, Μπαλί, Νότια Αφρική, Κούβα) και μάλιστα η ίδια αισθάνεται τυχερή που και η δουλειά της προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδεύει συχνά σε μέρη όπως το Χονγκ Κονγκ και η Ιαπωνία όπου ναυπηγούνται τα πλοία.

Δείτε φωτογραφίες:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR