counter

Κωνσταντίνος Γκελαούζος: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - Τι δηλώνει ο ίδιος;

Κωνσταντίνος Γκελαούζος: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - Τι δηλώνει ο ίδιος;
Κωνσταντίνος Γκελαούζος: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - Τι δηλώνει ο ίδιος;

O Κωνσταντίνος Γκελαούζος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο κορυφαίος Έλληνας μαραθωνοδρόμος και κάτοχος του ρεκόρ του Μαραθωνίου της Αθήνας υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ιταλία.

 Μετά το άνοιγμα του πρώτου δείγματος, ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος ενημερώθηκε πως έχει βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία μέσω e-mail.

Κωνσταντίνος Γκελαούζος - Τι δηλώνει ο ίδιος;

Μάλιστα, ο ίδιος ο αθλητής παραδέχτηκε πως έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του πρώτου δείγματος δηλώνοντας στο "SDNA": «Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα. Ήμουν στο χωριό μου για προετοιμασία στο βουνό και είδα πριν λίγες ώρες το e-mail, με το οποίο με ενημέρωναν για το εύρημα. Κατεβαίνω τώρα Αθήνα για να διαπιστώσω επ' ακριβώς τι έχει συμβεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μου ανθρώπους».

 Παράλληλα, νωρίτερα μέσω Social Media, o Κωνσταντίνος Γκελαούζος σημείωσε: «Καλησπέρα σας όλους. Φτιάχνω αυτό το βιντεάκι γιατί μου έστειλαν κάτι για ένα δημοσίευμα που γράφει κάτι για εμένα. Παιδιά, εγώ κάνω κανονικά την προπόνησή μου, κατεβαίνω τώρα σκεφτείτε από το βουνό. Είναι όλα καλά, όλα καλά δεν ασχολούμαι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR