counter

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση στον Κώστα Τσουρό για τη δήλωση "Από πού κι ως πού κρίνει παρουσιαστές της τηλεόρασης;"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι στο Youtube, “Raw House”, σχολίασε τα πρόσωπα και τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα” ο Κώστας Τσουρός θεώρησε πως ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου δεν θα έπρεπε να σχολιάζει τους παρουσιαστές.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο λόγος που δεν θέλει να μιλά πλέον για την προσωπική του ζωή

Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός

«Είναι θάρρος να μπορείς να πεις δημόσια τη γνώμη σου. Το θέμα εδώ για μένα είναι ότι δεν περιμένω τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου “χτύπησε” κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα….Βρίσκεται σε μια εκπομπή που εκεί υποτίθεται πρέπει να σχολιάσει αλλά δεν σχολιάζει. Στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν είμαι ο δικηγόρος του αλλά εκεί μπορεί να νιώθει πιο άνετα», απάντησε από την πλευρά του η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κρίνει τους ανθρώπους της τηλεόρασης;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρακολούθησε την εκπομπή του Mega και όσα ειπώθηκαν για εκείνον και απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Γνώμη για το αν έχω το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου για τους ανθρώπους της τηλεόρασης και αν μου επιτρέπουν να την εκφράζω;. Γνώμη που όλοι σχολιάζουν τους πάντες αλλά δεν δέχονται σχόλια και γνώμες από ανθρώπους εκτός της τηλεόρασης; Δημοκρατικά μου ακούγονται όλα αυτά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR