counter

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο! Κανονικά η δωρεά στους πυρόπληκτους

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο! Κανονικά η δωρεά στους πυρόπληκτους
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο! Κανονικά η δωρεά στους πυρόπληκτους

Με μια ανάρτηση μέσα από τα social media έγινε γνωστό πως η προγραμματισμένη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού για τo Σάββατο 26 Αυγούστου στην Ρόδο ακυρώνεται.

Στο στάδιο στο οποίο θα γινόταν η συναυλία γίνονται εργασίες και έτσι δεν είναι δυνατή η  διοργάνωση της παραγωγής. Ωστόσο, η δωρεά προς του πυρόπληκτους του νησιού θα γίνει κανονικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Panik και του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θυμίζουμε πως η συναυλία στη Ρόδο ήταν να γίνει στις 2 Αυγούστου, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 26 λόγω των πυρκαγιών στο νησί.

Διαβάστε επίσης - Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναβάλλεται η συναυλία του στη Ρόδο! Μέρος των εσόδων θα δοθεί για την αναδάσωση και σε φιλοζωική του νησιού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας στη Ρόδο  

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας στη Ρόδο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας στο πλαίσιο του «Elpida Tour by Coca-Cola».

Αιτία για την ακύρωση αποτελούν οι εργασίες που εκτελούνται αυτή την περίοδο στο στάδιο, τα οποία καθιστούν ανέφικτη την έγκαιρη διοργάνωση της παραγωγής, η οποία λόγω μεγέθους δεν μπορεί να φιλοξενηθεί σε άλλον χώρο.

Η δωρεά προς τους πυρόπληκτους και σε φιλοζωική οργάνωση του νησιού που θα γινόταν με έσοδα από την εν λόγω συναυλία, θα γίνει κανονικά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live εκφράζουν τη λύπη τους για την ακύρωση και κλείνουν ραντεβού με το κοινό στη Ρόδο για του χρόνου.

Επιστροφές χρημάτων:

– αν το εισιτήριο αγοράστηκε από φυσικό σημείο πώλησης στη Ρόδο, η επιστροφή γίνεται στο κατάστημα αγοράς.

– αν το εισιτήριο αγοράστηκε μέσω more.gr (viva.gr), η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στον λογαριασμό του αγοραστή εντός 10 εργάσιμων ημερών και θα υπάρξει ενημέρωσή του μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής», ανέφερε η ανακοίνωση.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR