counter

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρωτοφανές ξέσπασμα μέσω Instagram - "Ξέρετε πως αν δεν γράψετε ψέματα..."

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρωτοφανές ξέσπασμα μέσω Instagram - "Ξέρετε πως αν δεν γράψετε ψέματα..."
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρωτοφανές ξέσπασμα μέσω Instagram - "Ξέρετε πως αν δεν γράψετε ψέματα..."

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το φετινό καλοκαίρι μονοπωλεί τα μέσα ενημέρωσης, μετά την αποκάλυψη πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και ενώ οι φήμες και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του 37χρονου σούπερ σταρ συνεχίζονται, ο Πορτογάλος δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω Instagram.

Σε μια ανάρτηση σελίδας με το όνομά του στο Instagram, που ανέφερε πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φύγει αλλά ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, διαπιστώνει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει κάθετα πως δεν πωλείται, ο Πορτογάλος σταρ πήρε θέση και έδειξε φανερά εκνευρισμένος με τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο έκανε κάτι πρωτοφανές, καθώς απάντησε σε ανάρτηση που έκανε λογαριασμός που διατηρεί θαυμαστής του, ο οποίος είχε γράψει: «Ο Ζόρζε Μέντες είπε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ανένδοτος στην αποχώρηση, αλλά ο Μέντες άφησε τις διαπραγματεύσεις λιγότερο θετικές ότι ο Ρονάλντο θα αποδεχόταν την μετακίνησή του. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρενέβη. Η Γιουνάιτεντ επιμένει ότι ο Ρονάλντο δεν είναι προς πώληση».

Το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ανάρτηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγραψε πως οι φήμες γύρω από το όνομά του είναι ανακριβείς.

«Είναι αδύνατο να μη αναφερθείτε σε μένα μια μέρα. Αλλιώς ο Τύπος δεν βγάζει λεφτά. Ξέρετε πως αν δεν γράψετε ψέματα, δεν θα τραβήξετε την προσοχή του κόσμου. Συνεχίστε έτσι, κάποια μέρα θα πετύχετε κάποια είδηση σωστά», ανέφερε ο CR7.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποτυχία της να κερδίσει μια θέση στο Champions League.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR