counter

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρήνος για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του - Η ανάρτηση της αδερφής του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρήνος για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του - Η ανάρτηση της αδερφής του
Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρήνος για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του - Η ανάρτηση της αδερφής του

Παγκόσμιο σοκ αλλά και συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση πως το ένα από τα δίδυμα παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνας Ροντρίγκεζ δεν τα κατάφερε μετά τη γέννησή του και έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» ήταν η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που «πάγωσε» τους followers του και συγκέντρωσε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και άγνωστους φίλους του.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνo Pονάλντο: Θρήνος για τον Πoρτογάλο ποδοσφαιριστή

Η ανάρτηση της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ιδιαίτερο ήταν φυσικά το μήνυμα συμπαράστασης που έστειλε η αδερφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κάτια Αβέιρο, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram θυμήθηκε και τον πατέρα τους, Ντένις, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών το 2005 μετά από μάχη με τον αλκοολισμό.

«Ο μικρός μας άγγελος είναι στην αγκαλιά του πατέρα μας. Και το μικρό μας κορίτσι είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πέντε παιδιά. Πρόκειται για τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών που γεννήθηκε το 2011 και τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών και γεννήθηκαν το 2017. Από τη σχέση του με την Τζορτζίνα ο Ρονάλντο απέκτησε την Αλάνα τον Νοέμβριο του 2017 και την νεογέννητη κορούλα τους στις 18 Απριλίου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR