counter

Κρις Σταμούλης: Οι σπουδές στη Νομική, το βιογραφικό και τα αθλήματα που λατρεύει

Κρις Σταμούλης: Οι σπουδές στη Νομική, το βιογραφικό και τα αθλήματα που λατρεύει
Κρις Σταμούλης: Οι σπουδές στη Νομική, το βιογραφικό και τα αθλήματα που λατρεύει

Ο Κρις Σταμούλης είναι από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή μας και στο Survivor, και στο Survivor all star. Αναζητήσεις για το βιογραφικό, την ηλικία αλλά και τα αθλήματα τα οποία αγαπάει έχουν αυξηθεί κατά κόρον και εμεις συγκεντρώσαμε όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνον.

Κρις Σταμούλης: Το βιογραφικό και η ηλικία του

  • Ο Κρις Σταμούλης είναι δικηγόρος και η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ οι σπουδές του αφορούσαν τις πολιτικές επιστήμες. Αργότερα ο ίδιος σπούδασε και νομικά.

Διαβάστε επίσης: Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η ηλικία, η καταγωγή και η τραγική ιστορία που λίγοι γνωρίζουν για εκείνον

  • Η αγάπη που έχει ο Κρις Σταμούλης  για τον αθλητισμό είναι τέτοια ώστε ο ίδιος να έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα τα αθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ, τον στίβο και το kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική.
  • Το Instagram του είναι @chris_stamoulis_.

Κρις Σταμούλης: Το Survivor και το Survivor all star

Στην πρώτη εμφάνισή του στο Survivor, είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά, όταν ο δεύτερος σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να ακούγονται εκφράσεις όπως «ο θάνατος σου, η ζωή μου» γιατί είναι ένα παιχνίδι. Ο Κρις Σταμούλης, δεν άφησε τίποτα να... πέσει κάτω και κάλεσε τον Αλέξη Παππά να τα ξαναπούνε σε ένα μήνα που θα πεινάνε. Από τότε φυσικά μεσολάβησαν πολλά, ενώ και στο Survivor all star έχει δώσει το δικό του στίγμα με άπειρες "καυτές" ατάκες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR