counter

Κόρα Καρβούνη: Η επιθυμία να αποκτήσει με τον σύζυγό της Παναγιώτη Γαλανό παιδί και η σχέση τους μετά τον γάμο

Κόρα Καρβούνη: Η επιθυμία να αποκτήσει με τον σύζυγό της Παναγιώτη Γαλανό παιδί και η σχέση τους μετά τον γάμο
Κόρα Καρβούνη: Η επιθυμία να αποκτήσει με τον σύζυγό της Παναγιώτη Γαλανό παιδί και η σχέση τους μετά τον γάμο

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες η Κόρα Καρβούνη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, τον αγαπημένο της Παναγιώτη Γαλανό.

Δείτε επίσης - Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της Παναγιώτη Γαλανό (φωτογραφίες)

Το ζευγάρι μετά από 8 χρόνια σχέσης αποφάσισε να παντρευτεί αθόρυβα καθώς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες μέρες μετά τον γάμος της η Κόρα Καρβούνη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα “Real life” και στην Κορύνα Μανταγάρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και στην επιθυμία απόκτησης ενός παιδιού.

Στην προσωπική σου ζωή είσαι νιόπαντρο ζευγάρι με τον Παναγιώτη Γαλανό. Οκτώ χρόνια μαζί.

Γνωριστήκαμε στο Εθνικό θέατρο, ο Παναγιώτης ήταν ηχολήπτης. Η γνωριμία μας έγινε εκεί, αλλά στη συνέχεια εγώ δούλευα σε άλλο θέατρο. Υπάρχει κατανόηση σε σχέση με τα διαφορετικά ωράρια του καθενός. Χρειάζεται ένα ζευγάρι να κατανοεί ο ένας τον άλλον και να μη θέλει να τον αλλάξει.

Θέλετε να δημιουργήσετε οικογένεια;

Βέβαια. Όταν κάνεις παιδί, φεύγει όλη η ευθύνη από τον εαυτό σου και πάει σε έναν άλλο πλάσμα, το οποίο πρέπει να γαλουχήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραία εξέλιξη για τον άνθρωπο να γίνει γονιός. Και βέβαια το θέλω, γιατί αυτή είναι η φύση.

Τι είναι αυτό που δεν αντέχεις στο σύντροφό σου;

Δεν υπάρχει κάτι. Για εμένα στην ζευγάρια πρέπει να αφήνει ο ένας τον άλλο ελεύθερο, να τον αποδέχεται όπως είναι, για να είναι μαζί. Να μη θέλει να αλλάηξει κανείς τίποτα στον άλλον. Δεν έχουμε κάποιο διαπληκτισμό για κάτι τέτοιο. Έτσι μπορώ να καταλάβω τον ορισμό της αγάπης, αλλιώς δεν μπορώ να τον καταλάβω. Την ίδια αγάπη που έχει ένας γονιός για το παιδί του, που το βλέπει να μεγαλώνει, να εξελίσσεται χωρίς να θέλει να το αλλάξει, την ίδια αγάπη πρέπει να έχουν μεταξύ τους και το ζευγάρι. Δεν είναι εύκολο, γιατί υπάρχει εγωισμός και ζητούμε από το σύντροφό μας να μας δώσει κάτι που δεν είναι σε θέση να δώσει.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR