counter

Κονδυλάτος για Αποστολόπουλο: "Δεν υπάρχει ούτε καν στο σύμπαν μου! Mιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο"

Κονδυλάτος για Αποστολόπουλο: "Δεν υπάρχει ούτε καν στο σύμπαν μου! Mιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο"
Κονδυλάτος για Αποστολόπουλο: "Δεν υπάρχει ούτε καν στο σύμπαν μου! Mιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο"

Στο Kick Off Party που διοργανώθηκε για το MadWalk 2023 βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφος για την κόντρα του με τον Νίκο Αποστολόπουλο και τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε επίσης! Βασίλης Ζούλιας: Η ανάρτηση - απάντηση μετά τα όσα είπε για εκείνον ο Νίκος Αποστoλόπουλος

Όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος

«Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ με τον Βασίλη, τα είπαμε ξανά και ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το προκαλέσει κάποιος αυτό, θα νομίζουν ότι σε αυτόν τον χώρο δεν έχουμε ουσιαστικά προβλήματα και ασχολούμαστε με αυτές τις μικρότητες.

Αυτό το άτομο δεν υπάρχει ούτε καν στο σύμπαν μου. Ο μόνος λόγος που απάντησα στα σχόλια ήταν για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Όταν μπαίνεις στη διαδικασία και σχολιάζεις την προσωπική ζωή και την οικονομική κατάσταση του άλλου, αυτοχαρακτηρίζεσαι. Ακόμα κι αν είναι αλήθεια όλα αυτά, αυτό έχει να μας προσάψει ο κύριος Αποστολόπουλος; Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο. Ο Νίκος Αποστολόπουλος ρωτάει ποιος είμαι και εκείνος έχει φωτογραφηθεί μαζί μου και με έχει χειροκροτήσει.

Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου, για να τη ρωτήσω πώς μπορώ να κινηθώ και τι μπορώ να πω. Μου είπε ότι ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να αμυνθώ, να ανταπαντήσω. Να ξέρει ποιος το έχει ξεκινήσει όλο αυτό όμως, υπάρχουν καταγεγραμμένα αυτά τα σχόλια που έκανε στο παρελθόν για εμένα και τον Βασίλη», πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR