counter

Κολωνός: Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά πρώτη φορά για την κοινή του φωτογραφία με τον 53χρονο

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στο Κολωνό, την ίδια στιγμή που τη Δευτέρα (17/10) η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού προφυλακίστηκε.

Μετά την απολογία της για διακεκριμένη μαστροπεία, ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης, η οποία αρνείται τις κατηγορίες, δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα βίωνε το παιδί.

Από την άλλη, ο κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος παρουσιαζόταν ως καλός χριστιανός, φιλάνθρωπος, οικογενειάρχης και πολλές φορές πόζαρε δίπλα σε γνωστά πρόσωπα της showbiz και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Κoλωνός - Tο Πρωινo: Τα μηνύματα-ντοκουμέντο της μητέρας της 12χρoνης προς την σύζυγο του 53χρoνου

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στις κάμερες, απάντησε για τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον ίδιο δίπλα στον 53χρονο.

«Αισθάνομαι ότι ζω μέσα σε ένα καθεστώς βόθρου. Με πληροφόρησε κάποιος φωτογράφος ότι υπάρχει μια φωτογραφία μου με αυτόν. Ούτε και με ενδιαφέρει αν υπάρχει, αλλά επειδή αισθάνθηκα ότι πήγε να με προστατεύσει από κάτι περίεργο, ούτε και με αφορά» σχολίασε με νόημα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR