counter

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε την "απάτη" που την έκανε διάσημη

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε την "απάτη" που την έκανε διάσημη
Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε την "απάτη" που την έκανε διάσημη

Η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ είναι μία από τις πιο διάσημες οικογένειες όχι μόνο του Χόλιγουντ αλλά και του κόσμου, αλλά σύμφωνα με την Κιμ Καρντάσιαν, η επιτυχία τους ήταν το αποτέλεσμα της "εξαπάτησης" του συστήματος.

Στο φινάλε της 4ης σεζόν του Kardashians, η 43χρονη  έκανε μια αναδρομή στην άνοδο της οικογένειάς της, λέγοντας ότι «εξαπάτησαν το σύστημα» για να φτάσουν εκεί και ότι ουσιαστικά δεν γινόντουσαν γνωστοί σε άλλη περίπτωση.

Η οικογένεια συγκεντρώθηκε στα 40α γενέθλια του Σκοτ Ντίσικ, με την Κρις Τζένερ να σημειώνει ότι γνωρίζει τον Ντίσικ «το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής [του]».

Διαβάστε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Με νεράιδες & εκατομμύρια φωτάκια ο στολισμός στην έπαυλή της! Τα βίντεο γεμάτα... λάμψη

«Ήσουν κυριολεκτικά εδώ στο πρώτο επεισόδιο, στην πρώτη σεζόν», είπε η 68χρονη στον Σκοτ, αναφερόμενη στο αρχικό τους ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς.

«Έλεγα: "Αυτό το σόου δεν πάει πουθενά"», αστειεύτηκε ο Ντίσικ και αργότερα η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε επίσης πως γνωρίζει τον Ντίσικ για πάνω από 19 χρόνια και τον ευχαρίστησε που τη «στήριξε στα δύσκολα» και «σε κάθε φάση».

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR