counter

Κι όμως! Υπάρχει χτένισμα και μακιγιάζ που δεν ταιριάζει στην θεά Gisele

Κι όμως! Υπάρχει χτένισμα και μακιγιάζ που δεν ταιριάζει στην θεά Gisele
Κι όμως! Υπάρχει χτένισμα και μακιγιάζ που δεν ταιριάζει στην θεά Gisele

Είναι από τα πιο περιζήτητα θηλυκά – top model του πλανήτη. Η ομορφιά, η σαγήνη αλλά και το θανατηφόρο κορμί της κάνει το φακό να τη λατρεύει και να απαθανατίζει τα πιο αξιοζήλευτα καρέ. Η ασχήμια είναι μια έννοια που όταν γεννήθηκε, την προσπέρασε. Η Gisele Bundchen δεν έχει ατέλειες, για την ακρίβεια μοιάζει να την ακούμπησε μαγικό ραβδάκι την ώρα που γεννιόταν.

Σήμερα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα top model και η καριέρα της ακόμη και μετά από δυο γέννες γνωρίζει μόνο ανοδική πορεία. Η βραζιλιάνα Gisele Bundchen διατηρεί την ομορφιά της ότι και να επιλέξει να φορέσει ακόμη και όταν το μακιγιάζ της είναι ανύπαρκτο. Κανείς δε θα περίμενε ότι υπάρχει χτένισμα και μακιγιάζ που δε θα αναδείκνυε την ομορφιά της θεάς! Κι όμως η καλλονή συμμετείχε εβδομάδα μόδας στο Παρίσι φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga και το θέαμα απογοήτευσε καθώς το χτένισμα και το μακιγιάζ έφεραν στο φως ατέλειες που σίγουρα δεν έχει.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σφιχτά πιασμένα με αποτέλεσμα τα αυτιά της να εξέχουν αρκετά και να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ότι είναι. Το μακιγιάζ της ήταν άχρωμο και δεν τόνισε τις γωνίες της και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ωστόσο, η Gisele Bundchen φάνηκε να το διασκεδάζει και να πειθαρχεί στις εντολές του δημιουργού χωρίς να την ενδιαφέρει η εικόνα της. Τι κι αν δεν της πήγαινε το χτένισμα και το μακιγιάζ; Εκείνη είνα επαγγελματίας και το αποδεικνύει κάθε φορά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR