counter

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Το δημόσιο "ευχαριστώ" της Μαρίνας Ψάλτη μετά το "τελευταίο αντίο"

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Το δημόσιο "ευχαριστώ" της Μαρίνας Ψάλτη μετά το "τελευταίο αντίο"
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Το δημόσιο "ευχαριστώ" της Μαρίνας Ψάλτη μετά το "τελευταίο αντίο"

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φέρτη είπαν την Τρίτη 16/4, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στο σημείο, παρά την απεργία, βρέθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι, αφού ο ίδιος ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς. Εκεί, έκαναν δηλώσεις η Μαρίνα Ψάλτη, ο Δημήτρης Πετρόπουλος αλλά και η Τάνια Τσανακλίδου

«Δεν είναι το τελευταίο αντίο γιατί τα δώρα που πήραμε όλοι από τον Γιάννη είναι δώρα για όλη τη ζωή μας. Άρα ο Γιάννης θα είναι στη ζωή μας, όσο ανασαίνουμε. Θα το έλεγα ότι θα βρεθούμε σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η Τάνια Τσανακλίδου.

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Συντετριμμένες οι γυναίκες της ζωής του - Οι φωτογραφίες από το "τελευταίο αντίο"

«Δεν έχω γνωρίσει άλλο ηθοποιό που όσοι έχουν δουλέψει μαζί του και κυρίως οι γυναίκες να λένε “ο Γιάννης μου”», είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Η Μαρίνα Ψάλτη ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ τεράστιο από καρδιάς σε εσάς που κανονικά σήμερα έχετε τις απεργίες σας και στους ανθρώπους με τις κάμερες. Και να ευχαριστήσω πολύ όλον αυτόν τον κόσμο τους γνωστούς, άγνωστους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς κι εσάς και εύχομαι να είστε όλοι καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR