counter

Κέιτ Μίντλετον: Συντετριμμένη με την απόφαση του Ουίλιαμ για τον πρίγκιπα Τζορτζ! "Θα της λείψει αφόρητα"

Κέιτ Μίντλετον: Συντετριμμένη με την απόφαση του Ουίλιαμ για τον πρίγκιπα Τζορτζ! "Θα της λείψει αφόρητα"
Κέιτ Μίντλετον: Συντετριμμένη με την απόφαση του Ουίλιαμ για τον πρίγκιπα Τζορτζ! "Θα της λείψει αφόρητα"

Η Κέιτ Μίντλετον έχει πολλές φορές γίνει αντικείμενο αναφοράς για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της, αφού βρίσκεται πάντα κοντά τους. Και αν τόσα χρόνια, εκείνη και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν απόλυτη σύμπνοια, φαίνεται πως τελικά... κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να είναι "συντετριμμένη" με την προοπτική του να στείλει τον γιο της εσώκλειστο στο Eton College όταν θα γίνει 13 ετών, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ & Ουίλιαμ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι η Πριγκίπισσα έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι

"Η Κέιτ διαφωνούσε για πολύ καιρό με τον σύζυγό της για το κολέγιο, παρόλο που είναι παράδοση. Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Ουίλιαμ μάλωναν γι' αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο πρίγκιπας", δήλωσε στο In Touch Weekly βασιλικός εμπειρογνώμονας.

"Αλλά είναι ακόμα συντετριμμένη. Η ίδια υπήρξε θύμα φρικτού εκφοβισμού στο πρώτο της οικοτροφείο και δεν αντέχει τη σκέψη ότι ο Τζορτζ θα περάσει τα ίδια", συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Οι φόβοι της Κέιτ για το μέλλον του γιου της δεν είναι υπερβολικοί, καθώς η ίδια έχει υποφέρει πολλά από σχολικό εκφοβισμό και θέλει να προστατεύσει τον γιο της από το να βιώσει κάτι αντίστοιχο. 

Ωστόσο, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν επισκεφτεί ήδη το Eton College και σχεδιάζουν να στείλουν εκεί τον 10χρονο Τζορτζ όταν φτάσει στα 13. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Γουίλιαμ και ο μικρότερος αδερφός του πρίγκιπας Χάρι σπούδασαν επίσης εκεί, καθώς οι γονείς τους ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήθελαν να σπάσουν την παράδοση που ήθελε τα βασιλικά παιδιά να φοιτούν στο Gordonstoun στη Σκωτία.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR