counter

Επανάσταση από Ουίλιαμ & Κέιτ: Ο "θεσμός" στο παλάτι που καταργούν και έβαλαν... αγγελία εργασίας

Επανάσταση από Ουίλιαμ & Κέιτ: Ο "θεσμός" στο παλάτι που καταργούν και έβαλαν... αγγελία εργασίας
Επανάσταση από Ουίλιαμ & Κέιτ: Ο "θεσμός" στο παλάτι που καταργούν και έβαλαν... αγγελία εργασίας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, χαράζουν ήδη μια ξεχωριστή πορεία εν αναμονή των μελλοντικών τους ρόλων ως βασιλιάς και βασίλισσας. Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας ολοκαίνουργιας θέσης: Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) να επιβλέπει το εκτεταμένο νοικοκυριό τους, που αποτελείται από περίπου 60 μέλη του προσωπικού.

Αυτό που ξεχωρίζει αυτή την κίνηση είναι ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος θα αναφέρεται απευθείας στον  Ουίλιαμ και την Κέιτ, παρακάμπτοντας τη μακροχρόνια εξουσία των ιδιωτικών γραμματέων στα βασιλικά ανάκτορα.

«Αυτή είναι μια επαναστατική κίνηση», αποκαλύπτει μια εσωτερική πηγή στο The news και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ρόλος του Διευθύνοντος Συμβούλου θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της μακροπρόθεσμης στρατηγικής του βασιλικού ζεύγους, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση μιας επαγγελματικής και συνεργατικής "νοικοκυρικής" κουλτούρας.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου της

Τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν επιδείξει κοινό σκεπτικισμό προς τον στενό κύκλο του παλατιού, που συχνά αναφέρεται ως «άντρες με τα γκρι» – ένας όρος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα χρησιμοποιούσε για να περιγράψει τους αυλικούς. «Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι το πιο υψηλόβαθμο πρόσωπο του Οίκου και θα αναφέρεται απευθείας στον Γουίλιαμ και την Κέιτ», αναφέρει μεταξύ άλλων η αγγελία.

Δείτε την: 

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR