counter

Κέιτ Μίντλετον: Μόνη της έγραψε την ομιλία στο βίντεο που αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Μόνη της έγραψε την ομιλία στο βίντεο που αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο
Κέιτ Μίντλετον: Μόνη της έγραψε την ομιλία στο βίντεο που αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου η Κέιτ Μίντλετον με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media ανακοίνωσε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Η είδηση αυτή προκάλεσε σοκ σε όλο τον πλανήτη και η πριγκίπισσα της Ουαλίας από εκείνη τη στιγμή δέχεται δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε επίσης! Κέιτ Μίντλετον: H προληπτική χημειοθεραπεία που θα κάνει & οι πιθανές παρενέργειες

Η αποκάλυψη για την ομιλίας της Κείτ Μίντλετον

Ένας στενός φίλος της Κέιτ Μίντλετον έκανε μια αποκάλυψη για την ομιλία της, στην οποία ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους Sunday Times ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον έγραψε ολόκληρη την ομιλία της για τη μάχη με τον καρκίνο «μόνη της και πολύ γρήγορα», καθώς ήθελε να «δώσει τέλος στα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της».

«Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό την είχε αναστατώσει. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα δικά της, έγραψε κάθε λέξη των όσων είπε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα», ανέφερε στους Sunday Times ο φίλος της Κέιτ Μίντλετον.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε, η Κέιτ Μίντλετον προτίμησε να αποκαλύψει τι συμβαίνει με την υγεία της μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος αντί για μια πιο «τρανταχτή» γραπτή δήλωση, καθώς ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος για να μεταδώσει τα νέα.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Abacapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR