counter

Κέιτ Μίντλετον: Η αυστηρή απάντηση από το Παλάτι στο νοσοκομείο για το χακάρισμα του φακέλου της

Κέιτ Μίντλετον: Η αυστηρή απάντηση από το Παλάτι στο νοσοκομείο για το χακάρισμα του φακέλου της
Κέιτ Μίντλετον: Η αυστηρή απάντηση από το Παλάτι στο νοσοκομείο για το χακάρισμα του φακέλου της

Πανικός έχει προκληθεί με την υπόθεση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και με το χακάρισμα του φακέλου της, στο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο έκανε μια σοβαρή επέμβαση. Βλέπετε, το νοσοκομείο,  δεν ανέφερε την ύποπτη παραβίαση στις αρχές για περισσότερες από 7 ημέρες αφότου έλαβε εξιτήριο, όπως υποστηρίζεται. 

Τρία μέλη του προσωπικού της The London Clinic βρίσκονται υπό έρευνα για ισχυρισμούς για παραβίαση δεδομένων και θεωρείται ότι θα τεθούν σε αναστολή, ενώ φυσικά θα αντιμετωπίσουν επαγγελματικές κυρώσεις εάν αποδειχθεί ότι είχαν πρόσβαση στις ιδιωτικές ιατρικές της πληροφορίες.

Το απόγευμα της Πέμπτης 21/3 έγινε γνωστό ότι ένα μέλος του προσωπικού προσπάθησε να δει τα ιατρικά της αρχεία ενώ ήταν ασθενής εκεί. Το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) διερευνά το περιστατικό και αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κανόνες ορίζουν ότι τυχόν παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων πρέπει να αναφέρονται εντός 72 ωρών από την ανακάλυψή τους, ενώ οι κανόνες προστασίας δεδομένων σημαίνουν ότι στο ιδιωτικό νοσοκομείο μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 17 εκατομμυρίων λιρών εάν διαπιστωθεί ότι έχει διαπράξει παράπτωμα, ισχυρίστηκε ένας ειδικός.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Νέος "πόλεμος" για το περίφημο βίντεο! Το άλλοθι που έχει η σωσίας της

 

Ο Βασιλιάς Κάρολος χρησιμοποίησε επίσης την κλινική τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, ο φάκελός του δεν επηρεάστηκε από την παραβίαση. Το ICO λέει ότι διερευνά το περιστατικό καθώς η ίδια η κλινική λέει ότι θα λάβει «όλα τα κατάλληλα μέτρα» για να διερευνήσει την εικαζόμενη παραβίαση.  Μια πηγή είπε στον Guardian ότι η «καθυστέρηση της αναφοράς» ήταν μέρος της «συνεχιζόμενης» έρευνας στο νοσοκομείο. Η πριγκίπισσα λέγεται ότι γνωρίζει τους ισχυρισμούς, ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε: «Αυτό είναι θέμα της Κλινικής του Λονδίνου». Αυτή η απάντηση, μάλλον κρύβει πολλά για το πώς θα κινηθεί μελλοντικά...

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR