counter

Κέιτ Μίντλετον: Έγινε απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της; Η σιωπή της κλινικής προκαλεί ερωτηματικά

Η βρετανική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ανακοίνωσε ότι εξετάζει ρεπορτάζ εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, στο οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, επιχείρησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον προσωπικό φάκελο υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Daily Mirror ανέφερε ότι η διεύθυνση της Κλινικής του Λονδίνου, όπου και ο βασιλιάς Κάρολος χειρουργήθηκε τον Ιανουάριο, ερευνούν τους ισχυρισμούς ότι "τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον". 

Εκπρόσωπος της ρυθμιστικής αρχής προστασίας των προσωπικών δεδομένων στη Βρετανία ανακοίνωσε : "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λάβαμε μια καταγγελία για παραβίαση και αξιολογούμε την πληροφορία που λάβαμε".

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η νέα δημόσια εμφάνιση & η αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον! "Έπρεπε να είναι εδώ"

Την ίδια ώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι αυτό "είναι ζήτημα της Κλινικής του Λονδίνου". Θυμίζουμε ότι η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για άγνωστο πρόβλημα υγείας, το οποίο ωστόσο δεν συνδέεται με καρκίνο, στη διάρκεια της περίπου δύο εβδομάδων παραμονής της στο νοσοκομείο. Η απουσία της από την έκθεση στα Μέσα έχει προκαλέσει "πυρετό" δημοσιευμάτων και όχι μόνο σχετικά με την υγεία της. Νωρίτερα μάλιστα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη γιατί παραποίησε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο σύζυγός της Ουίλιαμ. Την Δευτέρα, ένα βίντεο που ανήρτησε η εφημερίδα Sun στην ιστοσελίδα της την δείχνει να περπατάει και να κρατάει τσάντες με ψώνια μαζί με τον Ουίλιαμ στο Ουίνσδορ κοντά στην κατοικία της. Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει διαψεύσει ότι το βίντεο είναι αυθεντικό, αλλά έχει αρνηθεί να σχολιάσει ένα ζήτημα που θεωρεί ότι αφορά τον ιδιωτικό χρόνο μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η Κλινική του Λονδίνου δεν απάντησε σε αίτημα να σχολιάσει. Η συνέχεια, σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα...

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ στο παραπάνω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR