counter

Kατέρρευσε η Angelina Jolie

Kατέρρευσε η Angelina Jolie
Kατέρρευσε η Angelina Jolie

Κατέρρευσε η Αngelina Jolie!

Φαίνεται ότι η κοπιαστική δουλειά και οι εντατικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς της σε συνδυασμό με το όχι τόσο ενισχυμένο ανοσοποιητικό της σύστημα ήταν αυτά που έκαναν την Angelina Jolie να χάσει τις αισθήσεις της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της για την νέα ταινία την οποία σκηνοθετεί και τιτλοφορείται "Unbroken".

H Αngelina Jolie, σύμφωνα με δημοσιεύμα του περιοδικού Νational Enquirer, κατάρρευσε κατά την διάρκεια των γυρισμάτωνκαι μάλιστα στο περιοδικό δημοσιεύεται φωτογραφία στην οποία η ηθοποιός φαίνεται λιπόθυμη. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί ήταν εκείνη που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός της που δείχνει να μην έχει άμυνες.

Σύμφωνα με Νational Εnquirer, η χολυγουντιανή σταρ αρνήθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαγνωστούν τα αίτια της αδιαθεσίας της και σημειώνει ότι η κατάστασή της την στιγμή της κατάρρευσης ήταν αποκαρδιωτική: η Αngelina ήταν χλωμή και η αναπνοή της αδύναμη. Άλλα ξένα δίκτυα, όπως η Daily Mail, δεν επιβεβαιώνουν την λιποθυμία της αλλά αναφέρονται στις υψηλές θερμοκρασίες της Αυστραλίας την ημέρα κατά την οποία κατέρρευσε.Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην Daily Mail την δείχνουν να φορά καπέλο και γυαλιά, ευδιάθετη και χαμογελαστή, μια εικόνα αντίθετη από αυτή που διατείνεται το Νational Enquirer ότι παρουσίασε εκείνη την ημέρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR