counter

Κατερίνα Στικούδη: Το σχόλιο της Hadise για τη μεταμόρφωσή της στο YFSF

Κατερίνα Στικούδη: Το σχόλιο της Hadise για τη μεταμόρφωσή της στο YFSF
Κατερίνα Στικούδη: Το σχόλιο της Hadise για τη μεταμόρφωσή της στο YFSF

Αφιερωμένο στη Eurovision ήταν ο τελευταίο επεισόδιο τουYour Face Sounds Familiar”.

Οι διαγωνιζόμενοι του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1 ανέβηκαν στη σκηνή και ενσάρκωσαν αγαπημένους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στη σκηνή του ευρωπαίου διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφώθηκε, λοιπόν, σε Hadise και ερμήνευσε το κομμάτι “Dum Tek Tek”, που εκπροσώπησε την Τουρκία στην Eurovision του 2009 και κατέκτησε την 4η θέση.  Η Κατερίνα Στικούδη μιμήθηκε εξαιρετικά την Τουρκάλα τραγουδίστρια και απέσπασε πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Η εμφάνιση αυτή, όμως, φαίνεται πως ενθουσίασε και την Hadise, η οποία έκανε ένα σχόλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Hadise, λοιπόν, κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο από την μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη και έγραψε: “Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου Dum Tek Tek στο "Your Face Sounds Familiar". Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω το Dum Tek Tek να είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή.”

Δείτε πως σχολίασε η Hadise τη μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη στοYour Face Sounds Familiar”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR