counter

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της
Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει η Κατερίνα Στικούδη όπως έκανε γνωστό σε συναυλία της στη Μάλτα με αφορμή το «Europride».

Να θυμίσουμε, πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον 1,5 ετών Βύρωνα.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Στικούδη: Η εμφάνιση με μαγιό στην παραλία λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera» είπε η Κατερίνα Στικούδη επί σκηνής και ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της.

Κατερίνα Στικούδη - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δε προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι. Ο Βύρωνας είναι πολύ καλά. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι αλλά δε μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Ήταν όμορφη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα πολύ άνετα. Μπορεί να ήταν 80.000 άτομα από κάτω αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαστε στο σπίτι… Στον Βύρωνα το ανακοινώσαμε όπως όλοι, του εξηγούμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος, δε θα είναι μόνος. Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR