counter

Κατερίνα Παπουτσάκη: Απαντάει πρώτη φορά για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Θοδωρή Μαραντίνη να έχουν έρθει πιο κοντά, με τη φιλία τους να έχει γίνει η αρχή ενός έρωτα.

Μάλιστα, έκαναν λόγο πως όλα ξεκίνησαν από την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών τον περασμένο Νοέμβριο στο Madwalk 2023, όπου παρουσίασαν μαζί ένα ιδιαίτερο act.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες το περιβάλλον της Κατερίνας Παπουτσάκη διέψευσε στην εφημερίδα "Reallife" τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Δείτε επίσης! Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα - Η απάντηση του Θoδωρή Μαραντίνη για το ειδύλλιο με την Παπoυτσάκη

Όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη από την πλευρά της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "I Love ΣουΚου" και τον Τάσο Μπιμπισίδη και απάντησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την ίδια και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Έχω βρει τις ισορροπίες μου στα πράγματα. Βασική μέριμνά μου είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά. Έχει μεγάλη σημασία για μένα η ποσότητα και όχι μόνο η ποιότητα, να είσαι εκεί, να είσαι παρών. Δεν έχουν αλλάξει πολλά τον τελευταίο χρόνο στα προσωπικά μου. Θα ήθελα να σου πω ότι έχουν αλλάξει. Σαφώς είμαι πολύ καλύτερα, σαν Κατερίνα. Κάποια πράγματα χρειάζονται ακόμη βελτίωση. Μετά τον χωρισμό μου είμαι πιο κοντά σε μένα», είπε αρχικά η ηθοποιός στη συνέντευξή της.

«Στα προσωπικά μου είναι καλύτερα από πέρυσι. Μετά τον χωρισμό μου είναι πιο κοντά σε εμένα. Είναι αστεία τα δημοσιεύματα για νέα σχέση. Ευτυχώς διαψεύστηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ γιατί είναι σαν να δίνεις έκταση. Αν πεις “δεν” θα σου πουν “A λες δεν γιατί είσαι”. Είναι τόσο βαρετό όλο αυτό. Δεν βρίσκεις και άκρη. Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται αυτά τα πράγματα, ειδικά όταν κάποιος έχει δύο παιδιά. Έχω δύο παιδιά και θα ήθελα κάποιος να με ρωτήσει πριν γράψει κάτι ανακριβές και ουτοπικό. Είναι καλό να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις φήμες που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR