counter

Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον ερχομό του μωρού

Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον ερχομό του μωρού
Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον ερχομό του μωρού

Κατερίνα Καραβάτου

Μια πολύ όμορφη και τρυφερή εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό «Εγώ! Weekly» και το δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η παρουσιάστρια που σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Κρατερό Κατσούλη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο ερχομός του γιου τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Η Κατερίνα Καραβάτου διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το περιοδικό οι εκτιμήσεις του γυναικολόγου αναφέρουν πως θα γεννήσει το Μάιο, την ημέρα γενεθλίων του αγαπημένου της πατέρας, κάτι που της προκαλεί χαρά και συγκίνηση. Θέλοντας να τον τιμήσουν το ζευγάρι θα δώσει το όνομα του, Ιωάννης, στο γιο τους.

«Ονειρεύομαι να κρατήσω τον γιό μου αγκαλιά» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό και στο δημοσιογράφο, γεμάτη χαρά και ευτυχία.

Χαρούμενη για τον ερχομό του μωρού είναι και η κόρη τους Αέλια που περιμένει με λαχτάρα το αδελφάκι της. «Η Αέλια εδώ και καιρό ζητά αδελφάκι. Ήθελε να είναι αγόρι. Περιμένει πως και πώς να τον συναντήσει. Καθημερινά φιλά την κοιλίτσα μου. Πολλές φορές μου λέει “Μαμά, άσε αυτή την δουλειά να την κάνει άλλος. Μην κουράζεσαι. Περιμένεις τον μπέμπη» είχε εξομολογηθεί η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης: Καραβάτου: Η εγκυμονούσα πόζαρε χωρίς το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ στο σπίτι της! - Δείτε φωτογραφία

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: Μπήκε στην κουζίνα με την κορούλα της και μας έδειξε το αποτέλεσμα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR