counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα"

Κατερίνα Καινούργιου: "Τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα"
Κατερίνα Καινούργιου: "Τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα"

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης 16/3, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, θέλησε να μιλήσει για τα παλαιότερα σχόλια που άκουγε από δημοσιογράφους όταν η εκπομπή της δεν έκανε ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι σε κάποιες εκπομπές δείχνουν επιείκια παρά τα χαμηλά νούμερα που κάνουν ενώ στη δική της εποχή αν έκανε μονοψήφια την έβριζαν όλη μέρα.

 Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να πω κάτι, το λέω καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο. Μπράβο και χαίρομαι πάρα πολύ! Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε».

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Το χρώμα στα νύχια της είναι η τάση του καλοκαιριού! Τολμάς να την υιοθετήσεις;

«Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται» πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Πηγή φωτογραφίας: Πρακτορείο NDP  

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR