counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Μου έβαλαν διάφορα μέσα στον ορό και ήμουν σαν υπνωτισμένη"

Κατερίνα Καινούργιου: "Μου έβαλαν διάφορα μέσα στον ορό και ήμουν σαν υπνωτισμένη"
Κατερίνα Καινούργιου: "Μου έβαλαν διάφορα μέσα στον ορό και ήμουν σαν υπνωτισμένη"

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε κανονικά στο πόστο της στη "Super Κατερίνα" το πρωί της Τρίτης (06/02), παρά το γεγονός πως χθες χρειάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως από την εκπομπή και να πάει στο νοσοκομείο λόγω έντονης αδιαθεσίας.

"Καλημέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε. Να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο. Ο Ανδρέας μας δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, έχει μια ίωση. Με πήρε χθες τηλέφωνο και μου λέει "τι έγινε μας ξεκάνανε;" Είμαστε καλά" είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης: Kατερίνα Kαινούργιου: Έντονη αδιαθεσία on air - Αποχώρησε για το νοσοκομείο

Λίγο πριν το κλείσιμο της "Super Κατερίνας" και συγκεκριμένα την ώρα της μαγειρικής, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ξανά στη χθεσινή της αδιαθεσία και την επίσκεψή της στο νοσοκομείο.

"Τι όμορφη που είσαι" της είπε ο Πέτρος Συρίγος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: "Αφού κοιμόμουν μετά, μου έβαλαν εκεί στον ορό διάφορα. Είμαι και φοβιτσιάρα, για να πάω για τον υπέρηχο κοιλιάς κάναμε 10 ώρες. Να το συζητήσουμε, για ποιον λόγο κλπ…".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR