counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – "Είμαι σχεδόν δυο χρόνια μόνη, μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης"

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – "Είμαι σχεδόν δυο χρόνια μόνη, μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης"
Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – "Είμαι σχεδόν δυο χρόνια μόνη, μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» στον Alpha Κύπρου βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι σχεδόν δυο χρόνια μόνη της και πως επιθυμία της κάποια στιγμή είναι η δημιουργία οικογένειας.

Διαβάστε επίσης!  Η Κατερίνα Καινούργιου για το ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά: "Ήταν μία κακή στιγμή μου, έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου"

«Την έχω πατήσει γιατί έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω εγώ με τον ψυχολόγο μου και τους δικούς μου ανθρώπους…Δεν έχω ακόμη δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια, είναι η δουλειά μου ακόμα πολύ το κέντρο μου, ίσως  αργότερα όταν κάνω την δικιά μου οικογένεια, όταν έχω τα παιδιά μου να αποφορτίζομαι και να μην παίρνω τόσο σοβαρά όσα κάνω στη δουλειά μου.

Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης; Ότι μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο κάτι κατακριτέο; Αυτή είναι η αλήθεια μου. Γιατί να κρυφτώ από τον τηλεθεατή; Πολλές κοπέλες είναι σαν και εμένα. Μπορεί να έχουν δώσει σημασία στην καριέρα τους, μπορεί να είχαν κάποιες λάθος σχέσεις στη ζωή τους, μπορεί να μην έχει έρθει αυτό που τους αξίζει, μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο, καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τη δουλειά μου, αλλά για το πώς έχω κάνει την προσωπική μου ζωή δεν νιώθω ικανοποιημένη. Δεν μου αρέσει η λέξη αποτυχία, μπορεί να φταίω και εγώ. Ίσως να έχω κάνει λάθος επιλογές, ίσως να έχω δώσει περισσότερα σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν, αλλά ίσως να μην βλέπω, να είναι μπροστά μου το άλλο μου μισό και γελώ να μην είμαι ανοιχτή να το δω. Αυτό προσπαθώ να δουλέψω με τον ψυχολόγο πολλές φορές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν αγαπήσει πάρα πολύ, όπως και εγώ τους έχω αγαπήσει, αλλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε αυτή η κατάσταση. Μπορεί να έρθει λίγο πιο μετά, μπορεί και να μην έρθει και ποτέ. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου.  

Δεν θα έκανε παιδί χωρίς σύντροφο και είμαι αυστηρή σε αυτό που λέω, γιατί έχω ένα συγκεκριμένο πρότυπο στο μυαλό μου, όμως δεν κρίνω τις γυναίκες που το κάνουν. Έχω ένα πρότυπο που θέλω να κάνω ένα παιδί, να το μεγαλώσω με τον άνθρωπο που θα είμαι ερωτευμένη και να γίνει ένα παιδί από αγάπη και έρωτα και το μεγαλώσουμε μαζί. Δεν θέλω να έχω ένα παιδί μόνη μου και να είναι και οι γονείς μου από πίσω. Έχω την ανασφάλεια ότι δεν θέλω να είμαι μόνη μου… Μίλησα δημόσια για την κρυοσυντήρηση αλλά κάτι με ενόχλησε στην πορεία. Είδα ότι μετά άρχισε να γίνεται λίγο μόδα. Είναι μία σημαντική απόφαση και μια γυναίκα πρέπει να την κάνει συνειδητά. Το κάνεις γιατί είσαι σε μία ηλικία που ο χρόνος περνάει και για κάποιους λόγους θέλεις να φυλάξεις τα ωάριά σου.

Δεν έχω σχέση. Μετά την τελευταία μου σχέση, δεν έχω κάνει κάποια άλλη σχέση. Τώρα αν περιστασιακά είχα κάποια φλερτ, οι συνάδερφοι σεβάστηκαν και δεν τα έβγαλαν. Δεν υπάρχει λόγος να βγει αν δεν είναι επίσημο…Με την τελευταία μου σχέση δέθηκα πάρα πολύ και είχα μια κοινή ζωή. Συζούσα, έκανα πράγματα μαζί, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει το συντροφικό, οπότε δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Είμαι σχεδόν 2 χρόνια μόνη», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.   

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή (μετά το 25ο λεπτό):

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR