counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για το αν οι εντάσεις στην εκπομπή της είναι στημένες

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για το αν οι εντάσεις στην εκπομπή της είναι στημένες
Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για το αν οι εντάσεις στην εκπομπή της είναι στημένες

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση για το αν οι εντάσεις στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” είναι αυθόρμητες ή στημένες.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινoύργιου: Το minimal μακιγιάζ της είναι ιδανικό για τις μέρες που βιάζεσαι

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Ποιο μάθημα πήρες από την περσινή σεζόν;

Γενικά, δεν βλέπω τις εκπομπές μας, αλλά το καλοκαίρι παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα στο Youtube. Βλέποντας όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, είτε με την ομάδα, είτε με καλεσμένους εξαιτίας του αυθορμητισμού μου, είπα στον εαυτό μου «καλά κάθεσαι και τσακώνεσαι τηλεοπτικά;». Φέτος, θέλω να ρίξω λίγο τους τόνους και να αντιμετωπίζω καταστάσεις που προκύπτουν λίγο πιο χαλαρά. Στην τελική, δεν είμαστε γιατροί, δεν κάνουμε επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, μία εκπομπή έχουμε που ασχολείται με την επικαιρότητα, ενημερώνει και ψυχαγωγεί.

Άρα οι εντάσεις που παρακολουθήσαμε δεν ήταν στημένες, όπως ειπώθηκε από κάποιους.

Εσύ που με γνωρίζεις πολύ καλά, καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι στημένο. Έτσι είμαι εγώ, αν τσακωθώ με σένα, με τον Θέμη Μάλλη, με κάποιον άλλο συνεργάτη μου, είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω. Μετά λέω στον εαυτό μου «Κατερίνα, τι κάνεις, δεν σέβεσαι τον τηλεθεατή; Γύρνα πίσω». Ξεσπάω και μετά από λίγο μου περνάει. Αν και είμαι ταύρος, έχω πολλούς πλανήτες στον Κριό, γίνομαι παρορμητική και πολλές φορές λειτουργώ λάθος σε αυτά τα θέματα.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR