counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά! "Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια…"

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά! "Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια…"
Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά! "Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια…"

Το πρωί της Τετάρτης 8/11 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της μίλησε με αιχμηρά λόγια για την Φαίη Σκορδά.

Αφορμή στάθηκε τα όσα ειπώθηκαν στο «Fay’s Time» για τον τρόπο που χειρίστηκε η «Super Κατερίνα» την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light.

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά. νοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Νέο ξέσπασμα για τη Φαίη Σκορδά - "Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία παρουσιάστρια να…"

Μετά την εκπομπή της η παρουσιάστρια του Alpha πραγματοποίησε ένα Instagram story στο οποίο τόνισε πως θα λέει πάντοτε την αλήθεια της τόσο μπροστά όσα και πίσω από τις κάμερες!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της για την Φαίη Σκορδά

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια και μπροστά και πίσω από τις κάμερες για αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει, άλλοι με έχετε μισήσει  και σε άλλους είμαι αδιάφορη. Όπως και να έχει θα λέω πάντα την αλήθεια, για μένα πείτε ότι θέλετε έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου για την ομάδα μου! Από το παιδί οι γονείς μου έμαθαν να σέβομαι πρώτα από όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας...» έγραψε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» στο Instagram story που ανέβασε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR