counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά"

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά"
Κατερίνα Καινούργιου: "Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά"

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπής στο Alpha σχολίασε την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τις αλλαγές που έπεται να δούμε στη νέα σεζόν.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια έριξε μία σπόντα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αναφέροντας πως νιώθει ξαφνικά ότι κάνει ποιότητα.

Κατερίνα Καινούργιου – Όσα είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Τι γίνεται με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Έχουμε εντάξεις, γκρίνιες, follow, unfollow… τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά. Ήταν μία καλή τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη; Το κανάλι είναι ευχαριστημένο;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 «Το κανάλι είναι ευχαριστημένο, γιατί έχει την Ελένη ως brand στο δυναμικό του. Όχι όμως σε νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε με την σειρά του ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Σάββα Πούμπουρα

 Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Α, έτσι πάνε αν τα κανάλια είναι ευχαριστημένα; “Αν κάνω 5% αύριο, θα μου πει ο Alpha είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή είσαι brand”; “Όχι”, μου απαντάνε από πάνω. Εγώ δεν θα το δεχόμουν αλλά δεν είμαι η Ελένη Μενεγάκη. Όταν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα κάποιες φορές, εμένα συνήθως θα με καλέσει ο Νίκος ή το κανάλι να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Δεν θα σου πουν: μπράβο, μπράβο. Σε μένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί αυτό».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τόνισε: «Το πολύ prestige το ‘χουν πληρώσει τα κανάλια και τρώγονται με τα ρούχα τους. Όταν αυτό το prestige κοστίζει τόσες χιλιάδες ή τόσα εκατομμύρια ευρώ, έπαψε να είναι prestige».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR