counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Είχα γίνει ξεφτίλα! Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη"

Κατερίνα Καινούργιου: "Είχα γίνει ξεφτίλα! Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη"
Κατερίνα Καινούργιου: "Είχα γίνει ξεφτίλα! Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη"

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης με αφορμή τις φήμες που θέλουν τη Ναταλί Κάκκαβα να εντάσσεται στην ψυχαγωγική εκπομπή του Open, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε θυμήθηκε ένα λάθος που είχε κάνει στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και τα άκουσε από τον διευθυντή προγράμματος του Alpha. 

Διαβάστε επίσης - Καινούργιου για Σκορδά: "Διαφωνώ που της άλλαξαν όλους τους συνεργάτες, αυτό δεν κάνει καλό για την παρουσιάστρια"

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ήμουν τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το “Δέστε Τους” και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία. Εγώ είχα την τηλεοπτική μου απειρία, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος. Μου κάνουν έξω μία συνέντευξη, μου κάνουν μια ερώτηση για το τι θα γίνει και τους λέω: ναι, ο Νίκος θα φύγει και τα λοιπά. Δίνω μια συνέντευξη μόνη μου έξω κανονικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό μου, μου λένε: σε θέλει τώρα ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο .

Στο μεταξύ βλέπω κάτι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη που τον ρωτάνε και λέει: ποια είναι η Καινούργιου, είναι ο σταθμός και κάνει αυτές τις δηλώσεις; Είχα γίνει ξεφτίλα, το θυμάμαι. Πηγαίνω στο γραφείο του, του μιλούσα και στον πληθυντικό τότε, δεν τον ήξερα καλά τον άνθρωπο. Μου λέει: συγγνώμη, ποια είσαι εσύ; Είσαι το κανάλι για να κάνεις ανακοινώσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα γίνει; Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι τότε.», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο (μετά το 2:13)

 

Photo Credits: Instagram @katken85

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR