counter

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Είμαι πολύ ανασφαλής. Θέλω να ερωτευτώ βαθιά"

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Είμαι πολύ ανασφαλής. Θέλω να ερωτευτώ βαθιά"
Κατερίνα Γκαγκάκη: "Είμαι πολύ ανασφαλής. Θέλω να ερωτευτώ βαθιά"

Tease Ok!

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και ∆ηµοσίων Σχέσεων του Οµίλου ΑΝΤ1 και µέλος της κριτικής επιτροπής του σόου "Your Face Sounds Familiar" αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! και στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη τις ανασφάλειες και τα άγχη της, τους λόγους που θεωρεί ότι υπήρξε ανεπαρκής σύντροφος, ενώ για πρώτη φορά δηλώνει: "Θέλω πολύ να ερωτευτώ βαθιά".

Στο YFSF περνάς καλά, αλλά δέχεσαι αρκετή κριτική για όσα λες.

Στο παρελθόν µε είχαν πάει «βελούδινα», δεν µε άγγιζε κανείς λόγω της κανονικής µου δουλειάς. Ήταν λίγο άδικο, γιατί δεν µε είχαν κρίνει ή κατακρίνει όπως τους άλλους. Αποκλείεται να ήταν όλα καλά. Τώρα, εφόσον αποφάσισα να είµαι πιο ανοιχτή σε αυτά που λέω και στον τρόπο που τα λέω, έγινε και η κριτική πιο ανοιχτή. Μου συµπεριφέρονται όπως στους άλλους συµµετέχοντες της επιτροπής. Το βρίσκω χρήσιµο. Πλέον αντιµετωπίζω τους ανθρώπους που συνεργάζοµαι ως διευθύντρια Επικοινωνίας του σταθµού διαφορετικά, γιατί αυτά που µου λένε τα έχω ζήσει. Είµαι πιο ευαίσθητη. Πριν το έβλεπα πιο αποστασιοποιηµένα. 

Ανασφάλεια για την εικόνα σου έχεις;

Μονίµως! Η µύτη µου είναι µεγάλη, έχω πάρει κιλά, έχω χάσει κιλά. Στο µέλλον φαντάζοµαι ότι θα ασχολούµαι µε το αν έχω ή όχι ρυτίδες. Ευτυχώς µέχρι στιγµής δεν έχει χρειαστεί να το αντιµετωπίσω. Είναι πράγµατα που ξέρω ότι δεν έχουν µεγάλη ουσία. Ακόµη κι όταν όλα είναι στη θέση τους, βρίσκω πάντα κάτι να ασχοληθώ. Μου αρέσει να έχω κάτι να διορθώσω. Έτσι έχω έναν στόχο. Μόλις φτιάξει αυτό, πρέπει να χαλάσω κάτι άλλο, διαφορετικά βραχυκυκλώνω.

Όταν είσαι σε σχέση, όταν είσαι ερωτευµένη, δεν νιώθεις πιο ασφαλής;

Για πολύ λίγο. Για να είµαι δίκαιη, γιατί µου το έχουν πει και άνθρωποι µε τους οποίους ήµουν ζευγάρι στο παρελθόν και πλέον διατηρούµε πολύ καλές φιλικές σχέσεις, έχει να κάνει µε το ότι βαριέµαι πάρα πολύ γρήγορα. Και θεωρώ ότι αρχίζει να βαριέται κι ο άλλος. Είµαι από τους απαισιόδοξους στις σχέσεις. Πάντα περιµένω το χειρότερο, για να χαρώ όταν έρθει το καλύτερο.

Κατερίνα Γκαγκάκη 

Σε αυτό το χαρακτηριστικό σου θα απέδιδες τους χωρισµούς σου; Είναι θέµα βαρεµάρας, ρουτίνας;

Κάποια στιγµή κουράζοµαι και αυτή την κούραση τη µεταβιβάζω στον άλλον ή αλλάζει η συµπεριφορά µου. ∆εν έχω υπάρξει επαρκής σύντροφος. Μου καταλογίζω πάρα πολλά πράγµατα. Όχι άλλο, τρίτο πρόσωπο. Μου καταλογίζω έλλειψη ενασχόλησης και ενδιαφέροντος. ∆εν ξέρω αν µπορώ να αλλάξω. Έχοντας µεγαλώσει ως µοναχοπαίδι, προφανώς επαναλαµβάνω το ίδιο µοτίβο σε όλες µου τις σχέσεις. 

Σήµερα είσαι ανοιχτή στο καινούριο;

Όπως µου είπε η κυρία Λίτσα Πατέρα, µάλλον έχω την Αφροδίτη στο ζώδιό µου. Φοβάµαι ότι παραείµαι ανοιχτή. Είναι από τις λίγες φορές που θέλω πάρα πολύ να ερωτευτώ. Όχι απλά να φλερτάρω ή να βγω, αλλά να ερωτευτώ πολύ! Κι αυτό δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. 

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

OK! 406 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR