counter

Κατερίνα Δαλάκα - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη

Κατερίνα Δαλάκα - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη
Κατερίνα Δαλάκα - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη

Το «Survivor All Star» έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης (11/07), με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε το πολυπόθητο τρόπαιο και τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο τελικός κρίθηκε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει, όπως πάντα, τον τελευταίο λόγο.

Ο Σάκης Κατσούλης, πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δήλωσε: «Είμαι γεμάτος, υπερήφανος, ολοκληρωμένος, μόνο ωραία συναισθήματα έχω αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τα λόγια μου. Μέχρι εδώ που έφτασα πραγματικά είμαι πολύ γεμάτος, σε αυτό το παιχνίδι έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα. Όπως είπα και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν μετανιώνω για τίποτα και νομίζω είναι πολύ σημαντικό για κάποιον άνθρωπο να μη μετανιώνει. Γύρισα πίσω για τον κόσμο που με στήριξε και το 2021 και έγινα ο νικητής του Survivor 21.  Τον έκανα κι αυτόν υπερήφανο για την επιλογή μου και πραγματικά ανυπομονώ για το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: Survivοr Αll Star Τελικoς: Η αναφορά του Aτζούν Iλιτζαλί στους παίκτες που αποβληθήκαν

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα».

Τον τελικό του Survivor All Star παρακολούθησαν με ενδιαφέρον η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν στην αρχή του παιχνιδιού, όταν ο Νίκος Μπάρτζης τις κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησαν κινητό.

Οι δυο τους υποστήριζαν φυσικά τον Σάκη Κατσούλη και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για τη νίκη του.

«Ναιιιιι» φώναξε δυνατά η Κατερίνα Δαλάκα τη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Δεν πρόλαβα να βγάλω βίντεο, χτυπιόμουν στο σαλόνι. Σάκης Κατσούλης, ήθος, σεβασμός, αγωνιστικότητα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR