counter

Κατερίνα Βελούδου: Η μητέρα της Μαριαγάπης απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της κόρης της με τον Αιμιλιάνο

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” μίλησε το πρωί της Τρίτης η μητέρα της Μαριαγάπης από το GNTM, Κατερίνα Βελούδου.

Η Κατερίνα Βελούδου μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που θέλουν την κόρη της Μαριαγάπη να έχει δεσμό με τον συμπαίκτη της Αιμιλιάνο, ενώ η ίδια ξεκαθάρισε πως η νεαρή κοπέλα του reality μόδας του Star χώρισε με τον σύντροφό της, με το που μπήκε στο παιχνίδι.

«Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και μιλάμε για μια σχέση μετασχολική, που δεν ξέρω πως μπορεί να ειπωθεί μια σχέση σε ένα παιδί 19 ετών που δεν έχει προηγηθεί πρωτύτερα μια συναισθηματική πορεία. Μια πλατωνική σχέση και μιλάμε τώρα για δύο παιδιά που είναι πάνω στις Πανελλαδικές. Η Μαριαγάπη έχει χωρίσει με αυτό το παιδί. Έχει δοθεί τέλος εδώ και καιρό, απλά στο παιχνίδι μέσα δεν μπορείς να λειτουργήσεις, οπότε εγώ ήμουν αυτή που λειτούργησε στο Instagram της και κατέβασε τα highlights γιατί εγώ χειρίζομαι τον λογαριασμό αυτόν και η Μαριαγάπη δεν ξέρω κατά πόσο είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο γιατί δεν έχω επικοινωνία μαζί της. Όταν βγει από το παιχνίδι γιατί ακόμη είναι σε λειτουργία όλο αυτό, δεν έχει δικαίωμα η ίδια να μιλήσει γιατί είναι ενεργή ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Θα σας δώσει συνέντευξη η ίδια και θα σας πει. Η Μαριαγάπη χώρισε με το που μπήκε στο παιχνίδι», είπε η Κατερίνα Βελούδου, μητέρα της Μαριαγάπης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR