counter

Κατέθεσε μήνυση ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: "Η δικαιοσύνη θα κάνει αυτά που πρέπει"

Στην Ευέλπιδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/2 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με τους δικηγόρους του προκειμένου να κινηθεί νομικά για όσα του καταλογίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Η ιδρυτής του «Άλλου Άνθρωπου», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε πως η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του ο οποίος κάνει καταγγελίες για τυχερά παιχνίδια με τα λεφτά από τις δωρεές.

«Ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε και να πούμε εμπράκτως ότι η δικαιοσύνη θα ερευνήσει και θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει…Συνεχίζει ο εθελοντισμός, θα δοθούν κι άλλες απαντήσεις εδώ στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Δείτε επίσης - Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: "Δεν είμαι άγιος, οι φωτογραφίες είναι του 2013"

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε την μια πλευρά, όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονοπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», είπε ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR