counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα τηλεοπτικά νέα παρουσίασε για άλλη μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε το παρασκήνιο των συζητήσεων της Νικολέττας Καρρά, του Δημήτρη Βλάχου και του Βασίλη Νομικού, οι οποίοι έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του Survivor. Μάλιστα όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος ο ΣΚΑΙ δυσκολεύεται να βρει τους celebrities που θα πλαισιώνουν την ομάδα των «Διασήμων».

Επιπλέον ο Χρήστος Κούτρας, ανέφερε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου επιθυμεί να αναλάβει την παρουσίαση του «X-Factor», ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο τα στελέχη του καναλιού ήθελαν κατηγορηματικά την Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι του μουσικού σόου.

Ακόμη ο δημοσιογράφος έκανε λόγο πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να κάνει την εορταστική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Τέλος ο Χρήστος Κούτρας μίλησε για το «Total Blackout» και όπως είπε σε συζητήσεις για την παρουσίαση βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλίκης και η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ σε λίγες ημέρες θα κάνει δοκιμαστικό και η Λάουρα Νάργες.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δεχτεί προτάσεις για 4 διαφορετικά project, ενώ από την πλευρά του θέλει να κάνει δοκιμαστικά για να δει τι ακριβώς του ταιριάζει.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα τα τηλεοπτικά νέα που παρουσίασε ο Χρήστος Κούτρας στο «Καλύτερα δε γίνεται».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR