counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα! Μία ημερομηνία...τρεις γάμοι

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα! Μία ημερομηνία...τρεις γάμοι
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα! Μία ημερομηνία...τρεις γάμοι

Τα lifestyle νέα της εβδομάδας παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Δείτε επίσης - Χρήστος Κούτρας: Το πάρτυ για τα γενέθλιά του, η τούρτα και οι καλεσμένοι

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR αρχικά έδειξε στιγμιότυπα από το Eurovision party που έγινε πριν λίγες ημέρες σε γνωστό κλαμπ. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν για ένατη χρονιά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν η Έλενα Παπαρίζου, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίοι διασκέδασαν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Εκεί επίσης βρέθηκαν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον φακό να απαθανατίζει το ζευγάρι σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους τρεις γάμους που θα γίνουν στις 27 Μαΐου! Το πρώτο ζευγάρι που θα ενωθεί εκείνη την ημέρα με τα ιερά δεσμά είναι ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαριλού Κοζάρη, ο γάμος του οποίου θα γίνει στην Αίγινα. Την ίδια ημέρα παντρεύεται επίσης η Άννα Πρέλεβιτς, με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα, αλλά και ο σεφ Πέτρος Συρίγος με την αγαπημένη του, Ρένα Θωμά, οι οποίοι παράλληλα θα βαφτίσουν την κορούλα τους.

Τέλος, στην εκπομπή είδαμε στιγμιότυπα από την βάφτιση της κόρης του Σπύρου Σιγούρου και της Μαίρης Αρώνη. Μάλιστα, η νονά, Ζήνα Κουτσελίνη, χόρεψε ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR