counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 21/1 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Διαβάστε επίσης! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/1) - Powered by Cherī up

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε ο Άκης Πετρετζίκης, στην οποία βλέπουμε τον γιο του, Αχιλλέα, να ανοίγει φύλλο για πίτα, ενώ στη συνέχεια σειρά είχε η Μαρία Μενούνος, η οποία πήρε αγκαλιά την κόρη της και χόρεψαν το κομμάτι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα του θέλουν την ΕΡΤ να αξιοποιεί την Έλενα Παπαρίζου για τη Eurovision. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί είναι πολύ πιθανόν να δούμε μια εκπομπή αφιερωμένη στον μουσικό διαγωνισμό, να την παρουσιάζει η τραγουδίστρια και να έχει καλεσμένους που εμπλέκονται με ελληνικές συμμετοχές. Ο Χρήστος Κούτρας επικοινώνησε με την ΕΡΤ, η οποία ωστόσο διέψευσε το γεγονός.

Τέλος, ο διευθυντής του FTHIS.GR αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της Reallife που θέλει την Φαίη Σκορδά να αλλάζει ώρα στον ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν και μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα στο 3-5.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR