counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/1) - Powered by Cherī up

Είσαστε έτοιμοι για τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics ; Δικά σας!

Likes

  • Το ευχάριστο νέο της ημέρας, η εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα. Χτες βράδυ ήμασταν στην κοπή πίτας του Make a Wish και μάλιστα στο ίδιο τραπέζι,  αλλά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα ότι η ηθοποιός είναι έγκυος. Όπως και κανείς άλλος από το τραπέζι μας που καθόμασταν παρέα με τη Φαίη Σκορδά, την Μαρία Μπακοδήμου, την Ελένη Τσολάκη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Στικούδη. Μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έμαθε που ήταν επίσης μαζί μας και κάποια στιγμή μιλούσαν οι δυο τους ψιθυριστά. Το πρωί στο Happy Day μάθαμε τελικά τι έλεγαν. Για την ιστορία, το τραπέζι μέχρι την ώρα που αποχώρησε ήταν με θαλασσινά και προφανώς γι΄αυτό δεν έφαγε τίποτα! Προσέχει και πολύ καλά κάνει. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας Βίκυ και Γιώργο.

 

  • Τα... «γερά πιρούνια» της βραδιάς, οι κορμάρες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά φυσικά κι εγώ ως Ταύρος που είμαι..

  • Ο «Έρωτας Φυγάς» στον ΑΝΤ1 και με επίσημη ανακοίνωση. Στις οθόνες μας από αυτή την εβδομάδα και κάθε Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:00.
  • Το Cash or Trash κερδίζει συνεχώς και σταθερά έδαφος. Το έγραφα και το έλεγα από πέρσι ότι είναι εξαιρετική εκπομπή που «χανόταν» τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Τις καθημερινές σκίζει και δικαίως. Πόσο σημαντικός ο σωστός προγραμματισμός και οι σωστές διορθωτικές κινήσεις που μπορούν να απογειώσουν ένα project.
  • Την Τζένιφερ Άνιστον στο κόκκινο χαλί να απαντάει στα ελληνικά στον Γιώργο Σατσίδη την είδατε;

 

  • Η Νόρα Καούρη από τη δημοσιογραφική ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου βρίσκεται κάποιες φορές και στο πάνελ της εκπομπής και ξεχωρίζει με την άνεσή της στο φακό αλλά και με το γεγονός ότι είναι πάντα διαβασμένη και λέει έξυπνες ατάκες. Αυτό για να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχουν άνθρωποι για να «βγουν μπροστά» που είναι δημοσιογράφοι και εργάζονται ήδη σε μία εκπομπή. Δεν χρειάζεται να «επανδρώνουν» τα πάνελ μόνο όσοι απασχολούν τη showbiz είτε με τις σχέσεις τους είτε επειδή ανήκουν σε παρεάκια.

  • Για την ταινία του Netflix με την τυφλή ηθοποιό Aria Mia Loberti σας είχα γράψει κάποιους μήνες πριν κυκλοφορήσει το «Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε». Την παρακολούθησα την περασμένη εβδομάδα με αφορμή την ιστορική είσοδό της στο κόκκινο χαλί των "Χρυσών Σφαιρών" με τη συνοδεία του σκύλου - οδηγού. Το βίντεο το βρήκε η Ναταλία και το παρουσιάσαμε στην εκπομπή την Κυριακή. Ειλικρινά είναι αριστούργημα και μόνο τέσσερα επεισόδια. Δείτε τα άμεσα.

 

  • Ο Έλτον Τζον είναι ο 19ος άνθρωπος που καταφέρνει να έχει στην κατοχή του 4 από τα πιο σημαντικά βραβεία μουσικής όπως είναι το Emmy, το Grammy, το Oscar και το Tony.

Dislikes

  • Τα έλεγα ότι μόλις επιστρέψουν και οι σειρές, το Survivor θα κάνει βουτιά στην τηλεθέαση και επιβεβαιώθηκα. Με τέτοια αριστουργήματα που έχει η μυθοπλασία φέτος σε όλα τα κανάλια, λογικό δεν είναι;
  • Ο Περικλής Κονδυλάτος για άλλη μια φορά σχολίασε τη Δανάη Μπάρκα λέγοντας πως με αυτά τα κιλά, όταν φτάσει 45 - 50 χρονών δεν θα είναι υγιής. Μήπως να αφήσουμε την υγεία; Είναι λεπτό το ζήτημα και για να μην ξεχνιόμαστε δεν είμαστε και γιατροί.
  • Τα χυδαία μηνύματα που στέλνουν στη Μαίρη Συνατσάκη και κάποια δημοσίευσε η ίδια στα stories της δεν ξέρω αν τα είδατε. Εν τω μεταξύ της τα έστελναν με αφορμή ένα πολύ ωραίο βίντεό της όπου στηρίζει τις γυναίκες. Κάπου ντροπή να την «πέφτουμε» τόσο άσχημα σε έναν άνθρωπο.
  • Με το βασιλικό κτήμα στο Τατόι τι θα γίνει; Αντί να προχωρήσουν σε ανακαίνιση και να μετατραπεί σε μουσείο και να εισπράττει έσοδα το ελληνικό κράτος όπως όλα τα κράτη του κόσμου προχωρούν σε κινήσεις όπως αυτή που είδα στην εκπομπή του Νάσου; Τσιμέντωσαν την πισίνα…

 

  • Δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για τόσες λεπτομέρειες όπως αυτές που έδωσε ο Δημήτρης Αποστόλου στο κλείσιμο της εκπομπής του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά (6:20').

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Πολλά φιλιά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR