counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Το μεσημέρι της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη στήλη του “Κάτι πήρε το αυτί μου”, ο Χρήστος Κούτρας παρουσίασε τα lifestyle νέα.

Δείτε επίσης! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/12) - Powered by Cherī up

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά, ο διευθυντής του FTHIS.GR αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις. Να σημειώσουμε, πως η τραγουδίστρια βρέθηκε στον Βόλο για μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Μάθιου Πέρι και στην αιτία του θανάτου του. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Τα Φιλαράκια” πέθανε από "οξείες επιδράσεις κεταμίνης", σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ένας φίλος του Μάθιου Πέρι, ο οποίος προτίμησε να μην κατονομαστεί, υποστηρίζει μετά την αποκάλυψη για τα αίτια του θανάτου του: «Είπε ψέματα σε όλους ότι ήταν καθαρός. Δεν ήταν ποτέ. Είναι πολύ λυπηρό. Το μεγαλύτερο ψέμα που είπε ήταν μάλλον στον εαυτό του».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Μάθιου Πέρι ανέφερε στα απομνημονεύματά του το 2022, που έγιναν best-seller, ότι είχε ξεπεράσει τους εθισμούς του με τη βοήθεια ενός φίλου του.

Ακόμη, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στον τελευταίο σύντροφο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ Φαγιέτ.

Μετά την κυκλοφορία του νέου κύκλου του “The Crown”, φίλοι του Ντόντι Αλ Φαγιέτ δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν με ποιους μίλησαν οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς για να συλλέξουν πληροφορίες για τη ζωή του παραγωγού ταινιών και πως κανείς δεν ανέφερε κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ντόντι Αλ Φαγιέτ ήταν χρήστης ουσιών, ήταν μονόχνοτος, φοβόταν ότι θα τον απαγάγουν και ζούσε στη σκιά του πατέρα του. Ακόμη, ήταν τεμπέλης και το μεγαλύτερο πάθος του ήταν τα ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στη δικαίωση του Πρίγκιπα Χάρι, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι έπεσε θύμα υποκλοπών από τη Mirror.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR