counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/12) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/12) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/12) - Powered by Cherī up

Παρασκευή χωρίς Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics γίνεται; Όχι φυσικά! Γι΄αυτό καθίστε αναπαυτικά και πάμε να τα δούμε μαζί...

Likes

  • Έμεινα ξάγρυπνος το βράδυ της Τετάρτης για την "Αρένα" της Μαρίας Αναστασοπούλου και τη συνέντευξη με ένα από τα 5 τελειότερα ανθρωπόμορφα ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης, την Άμικα, που  έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις συνεργάτιδας της εκπομπής που ταξίδεψε μέχρι τη Μ. Βρετανία για να τη συναντήσει. Με "έστειλαν" οι απαντήσεις της... Ειλικρινά αξίζει να το δείτε...

 

  • Με εντυπωσίασε η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε ερώτηση σχετικά με το αν θα δουλέψει στην τηλεόραση. "Δεν θα ήθελα για να μην πάρω τη θέση κανενός που έχει σπουδάσει χρόνια για να πάρει μια τέτοια θέση". Μωρέ Μπράβο η Δήμητρα!
  • Επιτυχία της Λίλας Κουντουριώτη η συνέντευξη του Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος, εκτός από τα αθλητικά, μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα και μουρμούρισε και τραγούδι της.
  • Μου εμφανίστηκε σήμερα στο Tik Tok συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου στην Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η τηλεοπτική μαγείρισσα όταν παρουσίαζε εκπομπή στο MEGA, προσέφερε τα Χριστούγεννα ως δώρο τα βιβλία της στους συνεργάτες της και έβαζε μέσα φακελάκια με χρήματα για όλους!

 

  • Ξεκίνησα να βλέπω το β' μέρος της έκτης σεζόν του "The Crown" χτες βράδυ, κατάφερα να παρακολουθήσω τρία επεισόδια back to back. Πίστευα ότι μετά το θάνατο της Νταιάνα δεν θα είχε ενδιαφέρον η σειρά κι όμως με διέψευσαν. Δεν γράφω λεπτομέρειες γιατί σίγουρα θα νευριάσετε αν σας το κάψω.
  • Μπορεί το "I am a celebrity get me out of here" να πέρασε και να μην ακούμπησε αφού δεν απασχόλησε καθόλου, παρόλα αυτά μπράβο στον Τάσο Ξιαρχό που αναδείχτηκε για δεύτερη φορά νικητής σε παιχνίδι (η πρώτη ήταν στο J2US του Open που "το σήκωσε" μαζί με τον Κόνι Μεταξά), αλλά "like" και στον ΣΚΑΙ που θα δώσει το έπαθλο των 85.000 ευρώ στο "Όλοι μαζί μπορούμε".

Dislikes

  • Και ξαφνικά, δύο εβδομάδες πριν υποδεχτούμε το 2024 σκάει ένα... «μαναφούκι» Έλντας Πανοπούλου με Γιάννη Βασιλείου και έχουμε να ασχοληθούμε και με αυτό. Ποιος θα μας το έλεγε…
  • Η Κατερίνα Δαλάκα λένε πως θα μπει και στο καινούριο Survivor. Αυτό είναι το… καθιερωμένο ντε ζα βού των τελευταίων ετών. Γενικά έχω θέμα με το ξαναμαναζεσταμένο φαγητό... Από τα ονόματα που ακούστηκαν πάντως θα έβαζα σίγουρα στο ριάλιτι Σάββα Γκέντζογλου, Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Βλάχο, Γιώργο Καράβα, Τζέημς Καφετζή και φυσικά Μαρία Αντωνά με ή χωρίς Άρη Σοιλέδη.
  • Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ και πολύ σοφά ο άνθρωπος αρνήθηκε. Εντάξει έχουμε ξεφύγει… Μετά πώς να μην γίνονται παρουσιαστές οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές.
  • Η πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου την ώρα του γάμου, μπροστά στο ιερό δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε που βρισκόμαστε και να πράττουμε ανάλογα.

 

  • Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κάλεσε στο γάμο της την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «για να μην πάει χάλια ο γάμος της». Επίσης, σχολίασε ότι υπήρξαν καλεσμένοι που δεν της πήγαν δώρο. Ο κύριος Πλεύρης που ήταν εκεί με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, δεν ευχήθηκε στη νύφη. Κι επειδή κάθε μέρα έχουμε φουλ πληροφόρηση για τα του γάμου, δεν ξέρω τι άλλο θα ακούσουμε!
  • Ο Στάθης Σχίζας κρατάει το τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για να του θυμίζει ένα κομμάτι της ζωής του. Η επόμενη σύντροφός του δεν νομίζω να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία…

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα!

Να περάσετε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού". Τα επόμενα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics , την Τρίτη!

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR