counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 5/11 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Διαβάστε επίσης! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/10) - Powered by Cherī up

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά ο διευθυντής του FTHIS.GR μας ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε την επιτυχία του «Ελπίδα» με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Διονύση Σχοινά να τον συνοδεύουν με την κιθάρα.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο μυστικό γάμο του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση που έγινε την 28η Οκτωβρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, στην εκπομπή του Alpha είδαμε την απάντηση της ηθοποιού στις ευχές του συνάδερφου της, Γεράσιμου Σκιαδαρέσης στο Instagram, με την οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός.

Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος τη φετινή σεζόν αποφάσισε να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως το Mega θέλει τον παρουσιαστή στο δυναμικό του, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να μιλά για την επιστροφή του, καθώς ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του. Αξίζει να σημειωθεί πως - όπως είπε ο Χρήστος Κούτρας- ο Νίκος Μουτσινάς έλεγε την περσινή σεζόν σε στενούς του συνεργάτες πως επιθυμία του ήταν να μεταφερθεί το «Καλό Μεσημεράκι» στη βραδινή ζώνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR