counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/10) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Ελπίζω να είστε υγιείς και χαρούμενοι γιατί και ο covid επανήλθε δυναμικά και δεν ακούω και κανέναν γενικά να πετάει απ' τη χαρά του αυτό το διάστημα. Σε φαρμακείο, μάλιστα, μου είπαν ότι η έξαρση του κορονοιού είναι μεγαλύτερη από αυτή των Χριστουγέννων που κολλούσαν σχεδόν όλοι... Πριν πάτε να αγοράσετε καμία μάσκα, για το καλό σας, ρίξτε πρώτα μια ματιά στα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Τις τελευταίες δύο ημέρες είχα την ευκαιρία να δω μαζεμένα επεισόδια από τις "Ψυχοκόρες" στον ΑΝΤ1 plus. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι είναι για εμένα η πιο ενδιαφέρουσα σειρά της σεζόν. Όσοι δεν την έχετε δει προετοιμαστείτε για μια σειρά αριστούργημα που είναι μέρος της ιστορίας της Ελλάδας, αφού όσα διαδραματίζονται, είναι εμπνευσμένα από γεγονότα που συνέβαιναν στη χώρα μας περασμένες δεκαετίες. Αυτό που μου άρεσε, επίσης, πολύ είναι ότι γνώρισα ηθοποιούς που δεν είχα ξαναδεί. Δεν είναι μόνο η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Μένια Βουλιώτη που είναι οι τέσσερις ψυχοκόρες, αλλά και πολλοί ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί που λάμπουν με το υποκριτικό τους ταλέντο. Όσο για τη Δήμητρα Ματσούκα, τη βλέπουμε στον ωραιότερο ρόλο της καριέρας της. Εκνευριστικός ρόλος, αλλά τον απογειώνει. Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή της Μίνας Χειμώνα σε κάποια επεισόδια την οποία είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.

  • Εξαιρετική Άννα Βίσση, πάντα σε συνεντεύξεις και σε δηλώσεις μιλάει με ειλικρίνεια. Αλλά ένα μεγάλο μπράβο και στον Τάσο Τρύφωνος που τόσα χρόνια παίρνει συνεντεύξεις από την "αφρόκρεμα" και βγάζει ειδήσεις. 
  • Η Νανά Παλαιτσάκη πράγματι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας των media στη χώρα μας. Ευτυχώς που την κάλεσε η Ελένη και θυμηθήκαμε την εντυπωσιακή πορεία της και μοιράστηκε μαζί μας καταστάσεις που έχει ζήσει.

 

  • Τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live news έγιναν για πολλοστή φορά εστία συζήτησης. Χτες και σήμερα βλέπετε, η χάρη του έφτασε στο σπίτι που γυριζόταν τα "Φιλαράκια". Πέρα από συγκεκριμένες περιπτώσεις εγώ γελάω με τα γραφικά. Μέσα στην μαύρη επικαιρότητα δεν είναι κακό να σκάει και λίγο το χειλάκι μας βρε παιδιά. 

  • Συγκλονιστική η σκηνή του θανάτου του Νικηφόρου στον Σασμό.
  • Υπέροχο και το βίντεο της Κάλλιας Καστάνη για τα 80s.

 

Dislikes

  • Αυτό που λέγανε ότι θα κρατήσουμε σταθερή ώρα και δεν θα αλλάζουμε γιατί δεν εφαρμόστηκε ποτέ τελικά;
  • Πρέπει να περιορίσουμε τη δύναμη των social γιατί εμείς που τα προβάλουμε μέσα από την τηλεόραση τα δυναμώνουμε, είπε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή προσβλητικά σχόλια που αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος ότι του έχουν κάνει. Προσωπικά τα λατρεύω τα social media, αλλά όταν γίνονται μέσο για να προσβάλουμε και να πληγώνουμε ανθρώπους αναθεωρώ.
  • Πληθώρα αναρτήσεων για το "Φιλαράκι" που έφυγε τόσο νωρίς. Οι καλλιτέχνες αντιπροσωπεύουν κάτι για τον καθένα από εμάς. Μας θυμίζουν όχι μόνο ρόλους και σκηνές ταινίας, αλλά και στιγμές της ζωής μας την περίοδο που παρακολουθούσαμε τη σειρά τους, ή ακούγαμε κάποιο κομμάτι τους αν πρόκειται για τραγουδιστές. Γι΄ αυτό σχόλια του τύπου "πεθαίνουν άνθρωποι στον πόλεμο κι εσείς ασχολείστε και ποστάρετε Μάθιου Πέρι" τα θεωρώ άκυρα.
  • Η Κόνι Μεταξά παραδέχτηκε πως το μεγαλύτερο λάθος της είναι που επέστρεψε από την Αμερική. Πράγματι δεν έπρεπε, γιατί καλλιτεχνικά θεωρώ πως εκεί θα είχε μεγάλη εξέλιξη.
  • Διαβάζω ότι υπάρχει προβληματισμός στον ΣΚΑΙ για την πορεία του "I'm a celebrity get me out of here". Πιστεύω ότι καλά καλά δεν το βλέπουν ούτε οι άνθρωποι του σταθμού. Ποντάρω στους συγγενείς των παικτών μόνο...
  • Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένα πολύ καλό παιδί, που νομίζω ότι δεν ήθελε να τα πει ακριβώς έτσι, αλλά δυστυχώς τα είπε... Η Εβελίνα Νικόλιζα απάντησε σωστά.
  • Συνδρομές σε Facebook και Instagram από τον Νοέμβριο προκειμένου να αποφεύγουμε τις διαφημίσεις. Ε πεταμένα λεφτά...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας κι εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR