counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 22/10 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου». 

Διαβάστε επίσης! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/10) - Powered by Cherī up

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά ο διευθυντής του FTHIS.GR αναφέρθηκε στην Άννα Δρούζα με αφορμή δημοσίευμα που τη θέλει να επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Open με καθημερινή εκπομπή, που θα προβάλλεται από τις 4:30- 7. Ωστόσο, ο Χρήστος Κούτρας τόνισε πως από το Open δεν του επιβεβαιώσαν τίποτα και δεν έχουν δει κάποιο ραντεβού να γίνεται στον σταθμό. Το κανάλι έχει επικεντρωθεί στην αυριανή πρεμιέρα της Κατερίνας Ζαρίφη, ενώ πολύ σύντομα έρχονται και άλλες πρεμιέρες, της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου και της Αννίτας Πάνια.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος μίλησε για το ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Νότια Αφρική, όπου βρέθηκε μαζί με την μητέρα του, κυρία Φωτεινή. Στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα από τη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στην Νότια Αφρική πριν λίγες ώρες, όπου διασκέδασε τους Έλληνες της ομογένειας.

Ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε επίσης στο ρεπορτάζ της Reallife σύμφωνα με το οποίο ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συγκατοικούν. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως από πέρσι το ζευγάρι μένει μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή, το οποίο ο ίδιος το αγόρασε πριν ενάμιση χρόνο.

Τέλος, στην εκπομπή προβλήθηκε το teaser από τη νέα συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με την Χαρούλα Αλεξίου. Στις 25 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το ντουέτο του κομματιού «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», το οποίο αυτή τη φορά η σπουδαία καλλιτέχνιδα ερμηνεύει μαζί με τον νεαρό τραγουδιστή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR