counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα lifestyle νέα παρουσίασε κι αυτή την Κυριακή 9 Ιουλίου ο Χρήστος Κούτρας, στο φινάλε της εκπομπής «Καλυτέρα δε γίνεται» μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Ρίξτε μια ματιά! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/7) - Powered by Cherī up

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR παρουσίασε πλάνα από το πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Μπούσαλη, του συζύγου της Καλομοίρας και του Δημήτρη Γιαννέτου στην Βάρκιζα. Ήταν ένα πάρτι πάρα πολύ εντυπωσιακό με dress code το λευκό, ενώ δεν έλειπαν οι λαμπεροί καλεσμένοι. Ανάμεσά τους, ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Φαίη Σκορδά, η Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Παππά, η Αποστολία Ζώη, η Μαίρη Βιτυνάρος, ο Γιώργος Καραμίχος αλλά και η Camila Campello, η διάσημη Κουβανή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην κοινή εμφάνιση της Αναστασίας Παντούση και του Ιωάννη Παπαζήση σε θεατρική παράσταση, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Το ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή.

Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος έδειξε στην εκπομπή στιγμιότυπα από το ταξίδι της Dua Lipa στην Ελλάδα, η οποία βρέθηκε στη Σίφνο αλλά και στην Ακρόπολη όπου και φωτογραφήθηκε για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Dua Lipa απόλαυσε τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Ρόμεν Γαβράς.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα τηλεοπτικά νέα του Χρήστου Κούτρα.

 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR