counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/7) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/7) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/7) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας και καλό μήνα, γιατί είναι τα πρώτα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics του Ιουλίου!

Ελπίζω να είστε καλά είτε στο σπίτι, είτε στη δουλεία, είτε σε διακοπές, καθώς βλέπω μέσα από τα social media πως αρκετοί περνάτε ήδη ξέγνοιαστες στιγμές στα ελληνικά νησιά!

Έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Likes

  • Μπράβο στην Ελεονώρα Μελέτη που κατάφερε να κρατήσει μυστική τη βάφτιση της κόρης της, δεν λέω για τον γάμο της γιατί δεν τον περίμενε ούτε η ίδια. Το θέμα είναι πως ότι θέλεις να μείνει κρυφό, μένει. Γι' αυτό να ψάχνετε το ποιος διέρρευσε κάτι και όχι ποιος το μετέδωσε.
  • Η Σία Κοσιώνη ανανέωσε την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ! Το αντίθετο εννοείται ότι θα ήταν έκπληξη. 17 ολόκληρα χρόνια η Σία είναι σημείο αναφοράς στο σταθμό του Φαλήρου.
  • Όταν είδα κι εγώ τον Σπύρο Μπιμπίλα με το πουκάμισο με τους παπαγάλους στη Βουλή κάπως παραξενεύτηκα. Εγώ στη θέση του δεν θα το φορούσα. Αλλά οφείλουμε να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου πριν κουνήσουμε το δάχτυλο. Φίλη, μου είπε χτες βράδυ ότι ο Σπύρος φροντίζει εδώ και χρόνια πάνω από 20 παπαγάλους, είναι οικογένειά του, τους ήθελε "μαζί του" με αυτόν τον τρόπο. Με αυτό που άκουσα και δεδομένου ότι φάνηκε και από άλλες εμφανίσεις ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο dresscode, σεβαστή η επιλογή του. Ας περιμένουμε να τον κρίνουμε για το έργο του λοιπόν κι όχι για το ρούχο του.

  • Μ' άρεσε η Μαρία Ηλιάκη στο "Πρωινό" και στη συνέντευξή της και που ήταν στα Ζώδια δίπλα στη Λίτσα και στη Φωτεινή Πετρογιάννη. Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει με την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα. Θα μου πείτε ότι βρισκόταν και παλαιότερα στο πάνελ της εκπομπής, αλλά σίγουρα τώρα θα είναι αλλιώς. Τα χρόνια πέρασαν, οι συνεργάτες άλλαξαν, η ζωή της είναι διαφορετική, είναι μαμά και χωρίς την παρουσία της Φαίης (που τότε ήταν η πρωταγωνίστρια της εκπομπής) σίγουρα θα είναι πιο έντονη η παρουσία της.
  • Μια που ανέφερα "το Πρωινό" ανυπομονώ να δω τη συνέντευξη με την καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην τελευταία εκπομπή της σεζόν...
  • Μπορεί η υπέροχη εκπομπή "365 στιγμές" με την Σοφία Παπαϊωάννου να έκανε 1,2% στο νεανικό κοινό και 2,5% στο γενικό σύνολο, οι συνεντεύξεις της όμως με τον Παύλο και τον Νικόλαο ήταν εξαιρετικές και αναπαράχθηκαν, δικαίως, παντού.
  • Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στην σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Θεσσαλονίκη έναν νεαρό πλανόδιο καλλιτέχνη και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του μπροστά σε πολύ κόσμο. Μπράβο Χρήστο!
  • Η ταινία της Barbie έρχεται στην Ελλάδα και μαζί της στην επίσημη πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου εκτός από το FTHIS.GR θα βρίσκεται ο Ρυθμός 94,9, ο Easy 97,2 και το Starfan. Stay tune για προσκλήσεις μέσα από το site μας!



Dislikes

  • Παίρνουν και απειλούν τηλεφωνικά και τραμπουκίζουν και μέσω μηνυμάτων δημοσιογράφους, δίχως σοβαρό λόγο. Αλλά όσο κι αν το αρνούνται μετά... ξεχνάνε ότι υπάρχουν αποδείξεις.
  • Χωρισμός Φιντιρίκου με Δαλάκα νούμερο 1.873. Αφού ταιριάζετε βρε παιδιά γιατί τόσα on - off; Θέλουμε κουφέτα.
  • Αυτό που η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μιλάνε καν, δεν μου αρέσει. Θα μου πείτε "και τι μας νοιάζει τι αρέσει σε εσένα;"... Μαζί σας! Αλλά θεωρώ ότι είναι τόσο ταιριαστοί ως προσωπικότητες, ως ψυχές και ως μυαλά και θα χαιρόμουν πολύ αν μάθαινα ότι τα έβαλαν κάτω, συζήτησαν και τελικά τα ξαναβρήκαν.
  • Ο Θάνος Τζήμερος ασταμάτητος και προκλητικός, διεκδικεί μόνιμο "στασίδι" στα Dislikes.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα! 

Ραντεβού στα επόμενα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,
Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR