counter

Καλύτερα δε γίνεται: Ποια γνωστή ηθοποιός είναι "φίλη - φίδι";

Καλύτερα δε γίνεται: Ποια γνωστή ηθοποιός είναι "φίλη - φίδι";
Καλύτερα δε γίνεται: Ποια γνωστή ηθοποιός είναι "φίλη - φίδι";

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 10/12 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως η Αννίτα Πάνια δεν θα παρουσιάσει το «Ραντεβού στα Τυφλά» στο Open όπως είχε γίνει γνωστό καθώς το κανάλι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τα δικαιώματα.

Δείτε επίσης - Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα – Η επιστροφή του Survivor και το ραντεβού της Μαλέσκου με το Mega

Ωστόσο, όπως είπε ο δημοσιογράφος σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, η Αννίτα Πάνια συζητά για να παρουσιάσει καθημερινά ένα νέο τηλεπαιχνίδι, το «Rolling In It» που κάνει θραύση στο εξωτερικό!

Ο Χρήστος Κούτρας δεν θα μπορούσε και αυτή την Κυριακή να μην θέσει στο τηλεοπτικό κοινό το κουίζ της εβδομάδα το οποίο ήταν το εξής: «Φίλη - φίδι" αποδεικνύεται πολύ γνωστή ηθοποιός».

Δύο κυρίες που είναι φίλες εδώ και χρόνια… η μία κυρία είναι πολύ γνωστή, αγαπάει την ηθοποιό φίλη της, την στηρίζει και τις στέκεται σε όλα.

Ωστόσο, η πασίγνωστη ηθοποιός διαδίδει παντού ότι την ζηλεύει, ότι την ματιάζει ενώ έχουν τύχει περιπτώσεις που την παίρνει τηλέφωνο και εκείνη δυσανασχετεί δημόσια μπροστά σε όλους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR